![]() |
Vand BMW e30 cu motor M3
24 Attachment(s)
De vanzare BMW e30 E masina unui prieten.
- 4 usi - an '89 (cred...) - motor M3 - 3000 cmc 286 cp - are axele schimbate si acum are 295 cp - cutie Alpina - esapament original M3 - suspensie Koni SPD3 - frane ATE POWER - pompa frana hidraulica de pe 750 - bara intre amortizoare - faruri Hella fumurii - diferential blocant mare 3.15 - jante AC Schnitzer "16 - spoiler AC Schnitzer - semnale fumurii - cauciucuri aproape noi Bridgestone Turanza - antifurt roti - scaune de ///M - volan Momo - bord 300 km/h (e original! nu e facut!) - indicatoare VDO - voltmetru / presiune ulei / temperatura - OBC - aer conditionat - parasolar luneta original - radio cd - tweetere originale pe usi - bancheta cu cotiera - alarma - inchidere centralizata Motorul are 17.000 km!!! Multe piese de pe masina sunt noi! Pret: 6500 euro neg. Tel: 0721.212.933 - Silviu Daca sunteti interesati SUNATI, ca nu este masina mea :P |
Re: Vand BMW e30 cu motor M3
up! up! up!!!!
|
Cum sta cu actele? Multumesc.
|
Nu era omologat motorul ultima oara din cate stiu eu.
|
Masina e cu toate actele OK! In acte este motor de 2000 cmc. Se poate pune motorul asta, dar cu spaga la RAR. Sau poti sa-l lasi asa, ca nu cred ca vrei sa platesti impozit la 3000 cmc. :P
|
incearca tu. eu iti spun ca o masina de genul asta cam atrage destula atentie iar decat spagi la politisti mai bine platesti impozit :)
|
misto masina ai un up de la mine
|
Quote:
numara cilindrii si-i da tot 6..asta dk stiu k un 2.0 are 6 k un 3.0 :oops: :lol: :lol: seria..nu are cu ce s-o compare..k nu e trecuta in talon..dcat in CIV..deci..ce-ar putea face? RAR-ul mobil te poate verifica..da nush la voi in zona cat de des isi face aparitita pe drumuri..dar pe la noi..de 8 ani de cand conduc..nu i-am vazut odata(personal) ;) SUS pt un ursoi puternic si rau :twisted: :twisted: |
nu stiu, vorbeam de bucuresti. mie si la E39 mi-a citit seriile de cateva ori, asa la 'sto... simple filtre. la ursi, pisici, calibre... te terorizeaza.
|
iti citeste seria la caroserie, seriile de la motor nici nu ii intereseaza.
|
eh atunci e in regula :P am rezolvat-o si p-asta :lol:
|
doar la ITP mai schimbi motorul..sau vezi cum il treci..in rest pe drum..e LIBER :D
|
Up Up UP!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning