![]() |
Multiplayer || Nissan Skyline GT-R R34
6 Attachment(s)
O masina care nu a avut asa mare succes precum cealalta. Intr-adevar este o masina superba careia nu prea ai ce sa ii faci.
Masina de concurs: http://t.imgbox.com/abgbR8mZ.jpg Participanti: 1. Cannonball 2. Cubteen 3. Mehe 4. Pocol 5. Reme 6. UndergroundDesigns |
Re: Multiplayer || Nissan Skyline GT-R R34
Vot Cannonball! Skyline-ul tau ma face sa plang. Ai lucrat aproape perfect zic eu. Nu vad greseli eu, insa altii mai avizati ca mine posibil sa le vada. Imi place 100%.
@ Pocol - ai o lucrare super buna, felicitari! @ Undergrounddesigns - evoluezi, ceea ce e un lucru bun @ Mehe - KIA a fost mai buna, poti mai mult |
imi este foarte greu sa aleg , , eu le consider pe toate ft bune , dar va trebui sa aleg ...
batalia se cam da intre canonball si pocol canon: + adaptare noapte - adaptare luminozitate (fuglerul bate taman in sens invers luminii care cade pe masina ; luminatia e uniforma de studio) + conditii meteo - jantele nu sunt tocmai potrivite , sugereza ca este zi , sut prea deschise la culoare - reflexia din apa e foarte ireala , observi ca in spate sub portbagaj la acel unghi l acare se afla apa trebuia sa se reflecte taman dosul . pocol : + o lucrare impecabila ca executie + adaptare foarte buna a luminozitatii - ai cam dat-o in bara cu geamurile , masina pare toony si isi pierde foarte foarte mult din realism. - de departe pare reala (cu exceptia geamurilor) reme : in topicul tau cu lucrari am spus greseliile underground : culoarea masinii cam plange , nu se aseaza la fix daca ma intelegi + ca ai vopsit si numele modelului , placuta de inmatriculare e stramba ,rotile sunt la o luminatie mai slaba decat expunerea masini in background. Cubteen : niste tutoriale ar fi util de vizionat :) Mehe : cea mai proasta lucrare dar il intelegem ca nu orea a avut timp , masina a terminat-o azi .nu il punctez . ------------ in urma celor spuse => vot pocol |
Dp parerea mea cele mai faine sunt ale lui Pocol si undergrD.. felicitari
|
vot cannonball
|
Vot Pocol
@Mehe: Masina e luminata din mai toate directiile(la fel ca masina de referinta)...de aici si lumina de pe jante/nr. de umbre etc.Cred ca tine doar de interpretare. |
Quote:
|
Cannon, n-am de ales, votul meu se duce la tine!
Lucrare impecabila, lucrat superb la picaturi si umbre. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning