Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Amicale (https://forum.4tuning.ro/706-amicale.html)
-   -   Multiplayer || Nissan Skyline GT-R R34 (https://forum.4tuning.ro/706-amicale/376785-multiplayer-nissan-skyline-gt-r34.html)

Reme 01-06-13 21:08

Multiplayer || Nissan Skyline GT-R R34

6 Attachment(s)
O masina care nu a avut asa mare succes precum cealalta. Intr-adevar este o masina superba careia nu prea ai ce sa ii faci.

Masina de concurs:

http://t.imgbox.com/abgbR8mZ.jpg

Participanti:

1. Cannonball
2. Cubteen
3. Mehe
4. Pocol
5. Reme
6. UndergroundDesigns

Reme 01-06-13 21:14

Re: Multiplayer || Nissan Skyline GT-R R34

Vot Cannonball! Skyline-ul tau ma face sa plang. Ai lucrat aproape perfect zic eu. Nu vad greseli eu, insa altii mai avizati ca mine posibil sa le vada. Imi place 100%.

@ Pocol - ai o lucrare super buna, felicitari!
@ Undergrounddesigns - evoluezi, ceea ce e un lucru bun
@ Mehe - KIA a fost mai buna, poti mai mult

Mehe 01-06-13 22:25

imi este foarte greu sa aleg , , eu le consider pe toate ft bune , dar va trebui sa aleg ...

batalia se cam da intre canonball si pocol

canon:
+ adaptare noapte
- adaptare luminozitate (fuglerul bate taman in sens invers luminii care cade pe masina ; luminatia e uniforma de studio)
+ conditii meteo
- jantele nu sunt tocmai potrivite , sugereza ca este zi , sut prea deschise la culoare
- reflexia din apa e foarte ireala , observi ca in spate sub portbagaj la acel unghi l acare se afla apa trebuia sa se reflecte taman dosul .

pocol :
+ o lucrare impecabila ca executie
+ adaptare foarte buna a luminozitatii
- ai cam dat-o in bara cu geamurile , masina pare toony si isi pierde foarte foarte mult din realism.
- de departe pare reala (cu exceptia geamurilor)

reme :
in topicul tau cu lucrari am spus greseliile

underground :
culoarea masinii cam plange , nu se aseaza la fix daca ma intelegi + ca ai vopsit si numele modelului , placuta de inmatriculare e stramba ,rotile sunt la o luminatie mai slaba decat expunerea masini in background.

Cubteen :
niste tutoriale ar fi util de vizionat :)

Mehe : cea mai proasta lucrare dar il intelegem ca nu orea a avut timp , masina a terminat-o azi .nu il punctez .

------------

in urma celor spuse => vot pocol

18BSV 01-06-13 23:48

Dp parerea mea cele mai faine sunt ale lui Pocol si undergrD.. felicitari

dany2good4u 02-06-13 00:03

vot cannonball

cannonball 02-06-13 08:29

Vot Pocol
@Mehe: Masina e luminata din mai toate directiile(la fel ca masina de referinta)...de aici si lumina de pe jante/nr. de umbre etc.Cred ca tine doar de interpretare.

cubteen 03-06-13 16:14

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5488586)
imi este foarte greu sa aleg , , eu le consider pe toate ft bune , dar va trebui sa aleg ...

batalia se cam da intre canonball si pocol

canon:
+ adaptare noapte
- adaptare luminozitate (fuglerul bate taman in sens invers luminii care cade pe masina ; luminatia e uniforma de studio)
+ conditii meteo
- jantele nu sunt tocmai potrivite , sugereza ca este zi , sut prea deschise la culoare
- reflexia din apa e foarte ireala , observi ca in spate sub portbagaj la acel unghi l acare se afla apa trebuia sa se reflecte taman dosul .

pocol :
+ o lucrare impecabila ca executie
+ adaptare foarte buna a luminozitatii
- ai cam dat-o in bara cu geamurile , masina pare toony si isi pierde foarte foarte mult din realism.
- de departe pare reala (cu exceptia geamurilor)

reme :
in topicul tau cu lucrari am spus greseliile

underground :
culoarea masinii cam plange , nu se aseaza la fix daca ma intelegi + ca ai vopsit si numele modelului , placuta de inmatriculare e stramba ,rotile sunt la o luminatie mai slaba decat expunerea masini in background.

Cubteen :
niste tutoriale ar fi util de vizionat :)

Mehe : cea mai proasta lucrare dar il intelegem ca nu orea a avut timp , masina a terminat-o azi .nu il punctez .

------------

in urma celor spuse => vot pocol

Faza e urmatoarea frate..o faceam si full brush..dar m-am apucat de ea la ora 11 noaptea..si era vb ca la ora 00:00 sa publicam masinile..voi ati avut timp..adica aproape 1 saptamana..deci este si ceva normal sa fi avut lucrari bune..multumesc!!

OverdozeCreatives 04-06-13 18:46

Cannon, n-am de ales, votul meu se duce la tine!
Lucrare impecabila, lucrat superb la picaturi si umbre. :)

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning