![]() |
Mercedes C Klasse tunat SLR like - pareri
3 Attachment(s)
Am gasit o capota - SLR like pentru un C klasse Coupe, de asemenea sunt in cautarea unui spoiler fata, care sa fie cat mai apropiat de imaginea SLR-ului. Daca aveti ceva sugestii de site-uri cu vanzare online, pentru a gasi vreo oferta mai avantajoasa... Capota m-ar ajunge undeva pe la 900-1000 de euro.
Ce ziceti, merita? E de bun gust, sau e kitch...? :rolleyes2 Am atasat niste poze cu C Klasse (coupe si respectiv, break) cu capota de SLR. Astept pareri si eventual niste link-uri catre site-uri cu kituri tuning asemanatoare (SLR pentru C Klasse) ... |
Re: Mercedes C Klasse tunat SLR like - pareri
Marfa, dar sa nu pui baza pe ce spun eu ca si eu sunt la inceput, asteapta expertii. Sa te tii de treaba... Ce sa spun... Bafta
|
Mi se pare ca arata groaznic. :) Dar mie nu prea imi place nici SLR-ul. Nu are cum sa fie kitch, e doar o chestie de gust. Daca tie iti place, go for it!
|
hmm... oare merita sa dai atata pe o capota ?! daca vrei o faci intrun atelier misto cu mai putin de jumate din bani aiea
|
Vezi ca arata bine pe c-klasse-ul grena dar pe cel negru , mai putin bine . daca vrei sa-i faci ceva frumos personal as merge pe stilul de DTM cu aripi evazate , jante multispoke , un difuzor finut pe spate si ceva pe fata . pentru asta gasesti tone de poze pe net si un expert in fibra ti-o poate face .
|
Quote:
si inca ceva : dc ai deschis 2 topicuri cu acelasi lucru? sau daca nu le-ai deschis tu pe aman2, exista search |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning