![]() |
Probleme la airbag!
:idea: problema mea este ca am un audi din 2001 sii mergand cu el pe drum...mi sa aprins becu de la AIR BAG in bord sii nu i-am facut nimik, nu am dat in gropi....nimik! ce sai fac sa se stinga si sa fie totu la normal din nou? MA POATE AJUTA CINEVA CU UN SFAT?
|
Re: Probleme la airbag!
Este vorba de un audi A4 ca am uitat sa precizez modelu!
|
Ar fi bine sa faci o testare electronica . Cel mai probabil e o pana de contact la una din capsele pirothnice. A fost suficienta o intrerupere a circuitului de zecimi de secunda ca sa se aprinda becul .
|
pai la asta ma gandeam si eu dar am crezut ca e ceva simplu prima oara....dar vad ca nu se stinge si ma supara! merci de sfat ooricum!
|
man cel mai simplu deconecteaza bateria pentru 20 de minute si dupa aia vezi ce se intampla cand o pui inapoi , daca nu se stinge atunci e vreun senzor sau vreun circuit electric cu probleme , mergi de-l rezolva sa nu-ti explodeze in nas cand iti e lumea mai draga
|
da la treaba cu bateria mama gandit si eu ca la bmw mi so blocat cd-u si tot asa iam facut si so deblocat....si mai stiu cateva cazuri... daa nush daca imi cere codu cand pun bateria la loc
ca nu am cod nu am nimik...aici e problema! |
pentru cod e simplu mergi la orice audi dealer si aia tre sa ti-l dea i musai daca nu intri pe net pe siteul audi gasesti linku catre contact si le zici ce problema ai si aia iti dau codu e simplu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning