![]() |
'04 Civic ES9-Hybrid- LILLUZAUR-ul
18 Attachment(s)
Salutare ! M-am gandit sa contribui si eu aici pe forum cu masina mea si poate voi reusi sa tin un fel de jurnal cu ce jucarii ii mai pun daca voi avea timp pe viitor. Asadar !
Masinuta am luat-o personal din Germania, si pana acum (o am de 2 luni) trebuie sa schimb deja bucsele ... clasic strazilor noastre. Motorul e 1.3 Hybrid de 92 de cai si deocamdata sunt multumit de putere, daca s-ar putea i-as face un chip tuning dar deocamdata nu cred ca exista asa ceva pentru modelul asta.. Inca de cum am ajuns cu ea in tara si am trecut peste birocratiile noastre (rar-u, inmatriculatu si restu) m-am bagat in forta la mesterit. Pe lista modificarilor actuale apar urmatoarele: buza spoiler fata homemade pozitii albe cu j-de-mii de leduri semnalizari si stopuri smoked (foliate) antena noua mult mai scurta cupola foliata negru suporti fata-spate pt numere scoase si prinse placutele direct folie geamuri laterale spate si luneta toba inox sudata cu argon mp3-player sony xplod cu conexiune directa pt ipod/iphone subwoofer fusion (500w tin minte ca are) + amplificator alpine + condensator 1 farad placa leduri albastre pentru portbagaj folie carbon pe consola bordului siii cam atat.. mai astept sa-mi vina comenzile pentru urmatoarele: becuri pentru semnalizari cu leduri placa leduri pt plafoniera cu leduri kit xenon 8000k faza scurta becuri faza lunga 6000k planuri pe viitor: folie geamuri fata laterale parasolar (folie) folie smoked pt faruri montaj kit xenon alte jante poate de 17" si mai late si mai mult ca sigur necesarele distantiere acum si pozele :D : |
re: '04 Civic ES9-Hybrid- LILLUZAUR-ul
super tare masina,sa o folosesti sanatos!!!!
|
Mersi mult !
|
Am la vanzare prelungiri/ buze pt spoilerul fata universale. Arata ca cea de pe masina.
Contact prin pm pt detalii |
Foarte tare modelul asta de civic.Si hibrid pe deasupra.Felicitari!
|
Mersi mersi
Ca update la topic as putea sa adaug ca mi am instalat xenon de 8000k pe faza scuta si am instalat becuri de 6000k pe faza lunga. |
Re: '04 Civic ES9-Hybrid- LILLUZAUR-ul
8 Attachment(s)
mai urc cateva poze recente :
-embleme H foliate negru mat ( deocamdata imi place cum arata, ma mai gandesc daca le las asa) -am pus si o poza cu ea in curu gol :)) ( m-a atins un mosulet si am trimis spoilerul la vopsitorie cu ocazia asta) -poze cu luminile aprinse noaptea (xenoanele si restul ) -tocmai ce am cumparat niste beculete de pe ebay care mi se potrivesc la bricheta si scrumiera, am dat comanda si de celalalte pentru ac -mi-am comandat si un kit de senzori de parcare pt spoilerul spate, ar cam trebui sa ajunga; -am dat comanda si de o coala de folie cameleon pentru masca cd-player-ului din bord pt ca m-am cam plictisit de cea gri carbon -mi-am comandat si nuca de schimbator skunk2 si mai mult ca sigur astazi imi voi comanda niste parasolare pentru fata+spate |
5 Attachment(s)
noutati? cateva !
-am facut o "mica" excurisie cu lluzaurul prin tara (vreo 2000km) si s-a comportat exemplat, consum 4,8-5. -i-am comandat led-uri pentru consola centrala si am apucat sa le schimb doar unde e controlul pentru ac -am mai comandat iarasi folie cameleon pt consola ca sa se potriveasca cu noua achizitie : cap de schimbator SKUNK2 neochrome -urmeaza sa ajunga un set de senzori de parcare pentru spate si cam atat pentru moment. * datorita unor momente mai nefericite (accident minor ) am vopsit sp fata capota + sp spate acum o luna aproape si am schimbat si buza din fata... tot raul spre bine pana la urma :) |
Sa nu-mi zici ca prin excursia ta ai trecut si prin Constanta si nu m-ai anuntat. :raving:
Care-i treaba cu folia cameleon? Ia da-mi si mie niste detalii, eventual intra pe mess sa vorbim, awp_mech3ru@yahoo.com. Spor la treaba in continuare! :D |
Frumoasa, sa ai parte si noroc de ea! Dar nuca, de unde ai luat nuca si cat a costat?? :)
|
Salut cezare, bai sa stii ca am fost si p acolo o sapt dar nu te am mai gasit pe fb se ceva vreme si asta e.. Daca mai ai cont pe fb da un semn daca nu ne auzim noi cumva
Folia am comandat o din uk de pe ebay. Cat despre nuca, am avut doua, una am pus o pe lluzaur si una am vandut o chiar azi. Daca nu te grabesti iti fac si tie rost de una, detalii pe prv. Mersi |
6 Attachment(s)
am cam uitat de topicul asta sincer sa fiu dar cu ocazia asta mai bag niste poze cu ultimele updateuri :)
|
Foarte faina masina :D
|
mersi mult :)
|
5 Attachment(s)
un mic update asa de iarna, i-am bagat jantele de tabla cu cauciucurile de iarna, speram sa am timp sa le revopsesc da n-a mai fost timp.
i-am pus o banda chrome in spoilerul fata in grila dar cred ca o voi reface ca pare putin valurita si i-am pus "eagle eyes" in spate, practic lumini suplimentare pt mansalier, pt ca din cauza foliei pe geamuri si pe stopuri nu vedeam mai nimic in mansalier si asa am atins-o de cateva ori... sarbatori fericite tuturor ! |
All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2025 4Tuning