![]() |
Death Metal Garage Dej
4 Attachment(s)
Modificari in fibra de sticla
Bad Boy Suport ceasuri suplimentare Prelungiri spoilere Eleroane (lip) Roluit pasaje roata Imbunatatiri spoilere-praguri-eleroane Difuzoare aer Pleoape faruri-stopuri Clean manere+sistem de automatizare pentru deschidere Clean bandouri usi-spoilere Clean grila-embleme Gat corp carburator-injector Sudura si metal Haion Clean Embleme capota-Haion Bandouri usi Prelungire capota Integrare capota si grila metal Racord toba finala Inlocuire praguri sau orice alt elemente rugini,distrus sau accidentat Curatare totala pana la metal lucios chiar si elemente distruse,tencuite sau cu straturi multe de vopsea Vopsitorie Joey Mode faruri-stopuri Stopuri innegrit Semnalizari-Falsuri innegrite Foliere Foliere stopuri rosu-black-darck black Foliere proiectoare galben Ma gasiti la nr de telefon 0755576536 In Orasul Dej ,jud Cluj Se pot oferi servicii de vopsitorie in colaborare cu un prieten si vopsea dupa cod sau vopsea nuantata dupa culoarea actuala a masini preparata la calculator folosind stand Rm. Se lucreaza doar cu Lac si vopsele de cea mai buna calitate Cateva lucrari |
Re: Death Metal Garage Dej
Sau executat dealungul timpului si alte lucrari care nu le-am postat.
De 2luni am plecat din tara imi cer scuze ca nu am anuntat si am avut telefonul inchis. Pntru o perioada de timp garajul de modificari se inchide dar colaboratorul meu in vopsitorie lucreaza in continuare.Nr de telefon in postul de.mai sus . |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning