![]() |
Toyota Corolla 2006 1.6VVTi
Salut !
Ma gandesc sa imi cumpar o Toyota Corolla 1.6VVTi (generatia 2002-2006). Motorul are 110CP standard. As vrea sa aflu daca motorul respectiv se preteaza la tuning. Respectiv la: Un tuning fara turbo, sa ramana pe aspiratie, si in rest un tuning de performanta, bine facut. La ce putere se poate ajunge in aceasta situatie cu ceva facut bine? Cu turbo , in cazul in care se poate pune turbo pe acest motor. Sa rezulte o putere de 170-180CP. Si ultima varianta, cu turbo de top 320-400CP. Cum se modifica consumul in aceste 3 cazuri, estimativ, daca masina consuma in medie 8l ? |
Re: Toyota Corolla 2006 1.6VVTi
Ce-ai fumat ca vreau si eu?
|
Doar tigari normale am fumat. Nu stiu ce ti s-a parut asa deplasat in ce am scris, dar am vazut facut pe masina tot din ce am scris, poate nu la noi. Recunosc ca nu ma pricep in domeniu asa bine, de asta am intrebat. Oi fi tu vreun preacunoscator pe forumu asta si nu stiu eu.
|
Pai sa-ti explic putin...vrei o masina cu cel mai puturos motor pe care-l poti gasi pe ea si netunabil deasemenea, dar vrei sa-i cresti destul de mult puterea. Apoi vorbesti despre modificari de mii de euro, dar te intereseaza consumul...
Ca sa incerc sa-ti raspund si la intrebare, ia alt motor pe ea sau ia-ti gandul de la modificari care sa conteze fara sa bagi vreo 1500-2000E in ea si sa ai consum dublu. |
Quote:
|
Mai bine cauti o toyota corolla TS [ are motorul de pe celica de 1.8 si 192 de cai + ca are o cutie de viteze etajata corect spre deosebire de celica ]
Le gasesti in stare impecabila la preturi de 2500-3000 de euro ! cu ala faci performante si ramai si cu rest ! Cu 1.6 vvti nu prea faci mare lucru ! ai de inlocuit internele + un stand alone ca sa obtii macar un 180 de cai , ceea ce inseamna destul de mult ca investie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning