![]() |
~ Bora ~
4 Attachment(s)
Daca tot am si eu una de ce sa nu fie alaturi de celelalte ... I-am ascultat sfatul lui Naka si uite hop si eu ;) Sper sa nu fie sters ... :lol: Scz ca masina cam murdara dar a plouat si am mai mers si eu cu ea ... :D Dupa paste o sa ma duc pana la Scorpion ca mi s-a crapat parbrizu de o piatra si de jante sa vad ce modele au ... :rolleyes2 Si o sa revin cu poze
|
Re: ~ Bora ~
si mai exact ce vrei tu la masina asta?
|
Pei nush acum , ca nu am bani ... dar am zis daca toti si-au pus masinile de ce sa nu fie si a mea ;)
|
mijto bora leule ... dar punei si tu macar niste capace ca arata cam nasol asa... si invatza pt permis ! salut
|
pai cred ca tiau mai sters posturile ca ai mai zis inainte ca faci cateceva la masina si nai facut.ai putea pentru inceput sa faci niste chesti simple si usoare care ar putea sai schimbe un pic aspectul.de exemplu daca nu ai de dat bani pe jante macar niste capace de vw,pleoape din colant argintiu eu asa am pleoapele din colant si par din plastic:-P :-P :-P pe care le poti pune chiar u singur,folie,capace nichelate la oglinzi si manere sunt si astea foarte ieftine si pe urma mai se schimba masina o sa vezi
|
Quote:
Ma intreb dc Dumnezeu mai insisti cu aceasta masina...nu are abs nimic pus pe ea...nici macar capace nu are...nu imi place sa comentez de rau un user dar tu intreci orice limita de imaginatie. Incerci de vreo 1 an sau mai putin sa ne scoti ochi cu aceasta incredibila,senzationala,extraordinara,nemaipomeni ta masina VW Bora care nu are cu ce sa se laude...decat cu soferul :lol: Imi place ca esti perseverent,continua fiule ca esti pe drumul cel bun... |
mda....drumul cel bun, doar ca e cam neasfaltat...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
INCREDIBIIIIILLLL Deci mor de ras nu mai pot!!! :lol::lol: |
a cata oara e cand isi modifica masina ? :rolleyes2
|
nu ca de data asta, clar si-o modifica !! ii pune pleoape si manere cromate. si gata.
eu chiar sunt curios, cat mai rezista omu asta la batjocora noastra. a intrat si pe forum vw, dar dupa ce a postat acelasi lucru ca de atata ori aici, nu a mai intrat. acum astept , ca de obicei, sa zica sa inchideti topicul. asa cum a facut mereu, la cele 4-5-6 topicuri deschise. zice ca il vrea inchis, dar mai deschide altul dupa. in fine, hai nu ma provocati. de data asta poate chiar isi face ceva la masina. dar eu mai bine as zice sa o lase in pace. oricum decat kitch mai bine o lasa asa. nu stiu ce e cu moda asta ca toti vor tuning -sau TUNNING- la masinile parintilor... nu ai cu ce, nu faci. Leule, daca tu zici ca nu ai chef de muncit la ea...de ce te chinui frate? las-o asa ca poti agata femei si pe bicicleta !! |
ete ca pe asta nu il stiam
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=13578 |
hahha, toti il iau la mishto, dar threadul e in top tot timpul :D:D:D:D:
e si asta un mod pt up ....... |
De data asta ma tin de cuvant ... voi dovedi cu poze ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning