![]() |
Recomandare Cd player auto intre 500 si 700ron
vreau sa achizitionez un player auto intre 500 si 700 ron , nu cu apelare , bluetooth si rahaturi dinastea . Ceva bun pe muzica cu iesiri pentru woofer , putere mare pe boxe , etc. AStept niste pareri ! ms
|
Re: Recomandare Cd player auto intre 500 si 700ron
Quote:
Poti sa spui pe ce masina va fi folosit? ce boxe ai? stock sau aftermarket .. intentionezi upgrade la ele pe viitor? un player bun costa cam 500 de ron aprox , ce imi vine in cap acum si care stiu ca suna bine sunt : - JVC KD-X50BTEY - Alpine cde-171 - Pioneer deh-x3500Ui Sunt doar cateva exemple care merita luate in considerare ! |
pe un megane 2 din 2005 ( acum am pe ea un player original al masinii cel cu 6 cd-uri cu magazie , afland ca acesta are 4x7w MAXIM , deci e VARZA) da boxele sunt stock . :(( si vreau sa le schimb cu siguranta(asta mentionez pe viitor sa fac sa stiu acum ce am de luat usor usor ca atunci ma voi agita si voi lua numai porcarii :) daca nu voi fi informat). thx de parere . ( si in leg cu subwooferu nu vreau sa daram masina doar sa am un sunet frumos si bun . nu vreau sa pice geamurile sa tremure tabla pe ea nu asta intentionez ca nare rost.
|
Ideal ar fi sa asculti inainte de a cumpara. Cauta un magazin si asculta cateva modele pe aceleasi boxe ca sa vezi cum se aude comparativ. Daca vrei sa comanzi online, ai putea opta pentru ceva de Alpine, eu am ascultat CDE-9882Ri un model un pic peste bugetul tau, dar care se aude binisor, sau un IDA-X311R, model fara cd, dar care la fel mi-a placut. Ar mai fi optiuni de la Kenwood, sau Pioneer, unde modele noi arata bine cel putin in specificatii. Daca nu ai unde sa asculti mai multe modele, ar trebui intai sa te orietezi spre vreo 2-3 aparate de la cei 3 producator de mai sus, si apoi sa discutam comparativ intre aparate.
|
orienteaza-te la un hu sh, cum ar fi alpine cda 9813, 9815, 9833, 9835, 9853 sau 9855.
|
Daca asculti HipHop, Rap iti recomand KDC-5751SD Kenwood ... mie unul imi place la nebunie cum se aude.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning