![]() |
CNCA @ Brasov 29-30 Iunie 2013 "dBig Sounds Special Event II" -etapa nr.4
DATA 29-30 Iunie 2013
Locatia aleasa pentru aceasta etapa este Garden Club Brasov http://www.gardenclub.ro/ -este situata pe B-dul Grivitei (DN13) la iesirea din oras spre Tg. Mures -parcare amenajata si incapatoare -in caz de precipitatii sau canicula exista o terasa MARE acoperita -locatia dispune de restaurant -in spatele hotelului este o piscina mare superb amenajata -etc Sunt disponibile 19camere. 6 cu pat matrimonial si 13 double, cele cu doua paturi se pot amenaja ca sa rezulte tot un pat matrimonial. In camere nu se pot caza 3 adulti. Pentru cei ce doresc sa vina cu juniori, se poate suplimenta cu un pat camera. Tarif: 190ron/2 persoane In acesti bani intra: -toate taxele aferente conditiilor de turism din Romania -o noapte de cazare (sambata pe duminica) -acces FARA PLATA la piscina. ( seslong umbrela etc) Cei de doesc cazare, am marea rugaminte ca pana vineri 24 Mai, sa achite cel putin 50% , adica 95ron. Restul se va achita la fata locului. Banii se pot vira intr-un cont ING. Deci cine este interesat de cazare, il rog sa-mi dea PM cu numarul de camere ce-l doreste si ce fel de camera (double/single/matrimonial). Detalii complete despre program si tipul etapei vor aparea cat mai repede posibil. Se lucreaza la diferite "programe" surpriza pentru acest eveniment :) |
Re: CNCA @ Brasov 29-30 Iunie 2013 "dBig Sounds Special Event II" -etapa nr.4
Asteptam detalii despre sectiunile de concurs disponibile: SPL, SQ, etc. ;)
Locatia este super si cu siguranta tot event-ul va fi ceva special si de tinut minte. Can't waiting for !!! :lol: |
4 Attachment(s)
Harta locatie + poze
Hotel GARDEN Club Adresa: B-dul Grivitei A48 (iesirea din Brasov catre Tg.Mures / Sighisoara) |
Prezent Prezent:P
|
mi-am platit cazarea ...toata .... deci am un loc asigurat si prezenta sigura :)
|
Si eu si eu deci ne vedem acolo ca eu in 8-9 sunt la arad... deja nu mai am rabdare :-)
|
Quote:
|
Arad-ul se tine sigur
|
asa se pare ca pica deodata amandoua,eu voi fi prezent la arad din mai multe considerente. . .
|
Vorbim de Brasov aici!
Ne vedem acolo Bigule ;)! |
Pe 1 iulie am examen la ora 8.
E perfect. Important e sa fiu in sala, nu conteaza daca dorm sau nu :)) Ne vedem la Brasoooooooooooooooov !!!!!!!!! :twisted: |
dBig si eu prezent clar
|
Quote:
|
am platit si eu cazarea:) deci ..prezenta obligatorie!
|
Salut,
Mai sunt locuri ptr cazare? O sa vin si eu la Brasov. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning