![]() |
Multiplayer || BMW M5 E28
11 Attachment(s)
Pentru acest battle s-au anuntat multi competitori, vreo 12 la numar insa unul a fost exclus datorita executiei defectuase a lucrarii. Acela este 18BSV...din pacate vei intra intr-un poll atunci cand nu vei mai face masinile in acest fel...
Masina de concurs: http://t.imgbox.com/adeThIoH.jpg Participanti: 1. Angi-Mca 2. c.raul10 3. cannonball 4. cubteen 5. dany2good4u 6. lovenady 7. Mehe 8. Mirceasilvyu 9. Reme 10. Skelter 11. UndergroundDesigns |
Re: Multiplayer || BMW M5 E28
daca as putea as da voturi pt fiecare element.
Cele mai frumoasa jante: 1. Skelter, 2. Canonball, 3. UndergroundDesigns Cele mai frumoase kituri: 1. Skelter, 2. UndergroundDesigns, 3. Cubteen Cea mai complexa lucrare: 1. Canonball, 2. Skelter, 3. Lovenady Masina care imi place mie cel mai mult si care va primi si votul meu este: UndergroundDesigns |
vot skelter ,stie el de ce , lucrare foarte bine executata si muncita :D
|
@ Skelter - nu stiu de ce, dar parca stiam ca asta vei face. O lucratura complexa cei drept, dar modificarile si cu botul masinii (zona grilelor si farurilor) nu sunt din aceeasi perspectiva (unghi). Repet, nu contest doamne fereste ca ai copiat dupa shark, dar sunt chestii care nu imi plac si sincer ai avut lucrari muuult mai bune! Bafta all!
|
vot canonball - din punctul meu cea mai bine executata . si cea a lui skelter e buna , ar merge pentru un concurs de photomanipulation dar pentru tuning ? zici ca e de la dezmembrari .
@Angi - ce idee originala ai avut cu gaura din grila la faruri ... =)) ! |
Quote:
Quote:
Cel mai bun brush. @Reme: este prima oara cand fac asa cea, cand fac rugina de la 0 (facuta de mana mea) pe toata suprafata unei masini atat de mari. Bara mi s-a parut imposibil sa o fac intr-o singura zi (mai exact duminica) asa ca bara este chiar dintr-o poza cu masina originala si am incercat sa o modific sa se potriveasca cat mai mult la masina asta. Si inainte sa zica cineva ca diferenta evazarilor din fata fata de cele din spate este destul de mare, asa e si la masina originala si mai conteaza si unghiul din care este prezentata masina. @Mehe: De ce nu ar merge pentru tuning? Eu si cu cannonball am depus cea mai multa munca. Plus ca eu am mai adaugat si rugina facuta de mine nu cu textura de pe net. Daca masina crezi ca e de la dezmembrari cauta pe google Rusty Slammington si apoi ramai uimit de cum arata masina aia si vei gasi si un thread cu poza cu toata evolutia lui de cand a fost cumparat pana sa ia foc. |
@Reme :multumesc pentru vot!
@Skelter:nu prea le am eu cu rat style-ul dar asta le intrece pe toate brevo felicitari @Canonball: un brush frumos,jantele bine alese , pragul sa nu mai vorbim @Angi:e frumoasa masina (pentru un incepator) @cubteen: e ceva ciudat la grila @Reme:o lucrare simpla si frumoasa @Dany:o masina frumoasa...executie bunicica @Mehe: la fel ca la angi @Lovenady:acest WIP promite multe deabea astept sa vad ce iese Ultimul dar nu cel din urma Mircea:Ai progresat foarte mult tine-o tot asa si vei avea rezultate Votul meu va merge la nenea Skelter cu felicitarile de rigoare :) |
Quote:
|
Quote:
Masina asta este e tipul Hate it or Love it. eu trag spre dreapta. Nu am reusit eu sa o fac sa arate identic pentru ca oricum este imposibil dar in realitate nu e chiar atat de ruginita. O sa iti dau si thread-ul masinii pentru ca rugina asta e doar un strat tratat cu motorina si ulei plus numai stiu ce si nu ataca tabla. E ca un fel de vopsea care nu dauneaza. eu iti respect parerea pentru ca nu toti avem aceleasi gusturi. Unii mai sunt si sariti de pe fix sau mai excentrici ca sa vorbim frumos. Si mai fac chestii de genul dar care intr-un final, arata unic si foarte spectaculos. A fost prima masina de acest gen iar toate masinile care le vedem cu felul asta de rugina facute aproape la fel de bine sau mai prost pe capota usa x usa y etc sunt inspirate dupa ea. |
Quote:
|
@UndergorundDesign Mersii la fel ! :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning