![]() |
Masina mea: OPEL CORSA B -proiect nou
Buna seara,
am un Opel Corsa B din 99, si de saptamana viitoare (sper) incep un proiect...am de gand sa fac urmatoarele: -schimb culoare; -folie geamuri; -suspensie; -jante si cauciucuri; -faruri; -dat jos bandouri; -schimbat oglinzi; Sigur vor mai veni si altele pe parcus... Aveti sugestii in ceea ce priveste un vopsitor bun in timisoara?Ce jante si cauciucuri imi sugerati?Ce alte modificari as putea face la exterior? |
Re: OPEL CORSA B -proiect nou
bun aivenit spor la project
|
Merci...sper sa iasa frumos...
|
Quote:
Recomand West Garage Timisoara.8) Jante pe 15,latime de 7J,cu anvelope 165.50.15,pe spate eventual un distantier,sa stea la linie cu aripa. Spor la treaba! |
Jante pe 15...7j pe fata si 8j pe spate vor fi.dar ca model/marca ce recomandati?
|
3 Attachment(s)
Ce model de jante mi-ati sugera din cele atasate?
|
Modelul jantelor tine de gustul tau. Eu nu vad deloc bine modelele astea de jante pe corsa b. trebuie ceva plin sau cu buza.
|
Iti multumesc de sugestie :) ... Evident ca tine de gustul si bugetul fiecaruia...pozele pe care le-am pus sunt cu jante cu buza, respectiv BBS BR STYLE, DOTZ MUGELLO si SCHMIDT th line...
Astept si alte opinii care sper sa ma ajute sa iau cea mai buna decizie... |
3 Attachment(s)
Zilele astea am primit suspensia reglabila de la JOM :) si cu aceasta ocazie am comandat si flansele+rulmentii pentru amortizoarele fata ... punem tot nou :D . Urmeaza "tranteala" cat de curand ;)
|
Re: Masina mea: OPEL CORSA B -proiect nou
Frumos inceput, dar 1-2-3 poze nu pui si tu cu masina sa o vedem?
|
4 Attachment(s)
La cererea marelui public...dar nu numai...poze cu "invincibilul" inainte de inceperea proiectului.
|
Se anunta ceva foarte frumos :D
|
deci ador sa vad o masina cat se poate de stock, care intra in modificari capitale! felicitari tine-o tot asa si baga mare!:D deci se mai anunta o corsa foarte frumoasa...
|
3 Attachment(s)
Se anunta o Corsa cea mai frumoasa...
Noi poze... |
ii schimbi culoarea?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning