![]() |
astra gsi
cum maresc si eu puterea la un 2000 8v astra gsi ceva ideii?
|
Re: astra gsi
Quote:
poti incepe prin a cauta o chiulasa de 16v (SFI parca e la opel), la care dai putin polish pe evacuare (si porting ar fi bun, dar daca nu il face cineva care stie ce face nu recomand), o evacuare completa pe 60 cu niste serpi buni, o admisie (Cold Air Intake ar fi de preferat), o optimizare de soft dupa toate astea si cred ca ai scoate ceva ponei. Astea sunt niste optiuni mai accesibile. Daca te tine buzunaru, go Turbo! :) Bafta! |
Schimbarea motor cu C20XE :)
Daca nu se poate, atunci raport comprimare cat incape, axa cu came+pinion reglabil, admisie, evacuare, chiuli portata si alea mai mari sopapi care le gasesti. Cu alte cuvinte, reteta clasica la orice aspirat. Daca te tine buzunarul si priceperea, multiclapa si stand alone, dar la motorul ala sunt bani aruncati. |
Oare compresor si un soft ar merge se poate pune compresor pe mot asta?
|
Quote:
Daca nu sari de 0.6 bari , da ! intrebarea e : ai toate cunostintele necesare si buget? |
acum nu am bani in cam 2 luni da mom e pe primul plan exteriorul si jante de aliaj dar cam cat ar costa compresorul cu tot ansamblul
|
Quote:
Sfatul meu e sa pui masina la punct intai ! Frane , brate , bucse , suspensie ! Sa pui un kompressor te ajunge cam 2000 de euro aprox ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning