![]() |
Vand Samsung F490 touchscreen defect
4 Attachment(s)
Are touchscreen-ul defect, in rest functioneaza perfect. Am telefon necodat, acumulator, incarcator, cablu date, card 2GB.
http://www.gsmarena.com/samsung_f490-2203.php Pret - 50 lei. Doar Bucuresti. 0770396342 |
Re: Vand Samsung F490 touchscreen defect
Valabil.
|
I-am schimbat touchscreen-ul cu unul nou (20 lei), dar neoriginal, functioneaza mai greu, trebuie apasat in partea dreapta a tastelor, am observat acest aspect ... cand l-am reasamblat i-am montat gresit piesele de la butonul pentru camera si nu mai declanseaza, l-am redesfacut, le-am montat iar, am facut 2 poze, dupa care nu a mai declansat ... cel mai probabil ca le-am montat din nou gresit, dar nu mai stau sa=l desfac iar, cine il cumpara le monteaza el ... cei care se pricep stiu ca la modelul acesta contactul este in exterior.
Pot vinde si pe componente: - incarcator - 10 lei - cablu de date - 10 lei - card - 5 lei - acumulator - 15 lei - placa de baza - 30 lei - display - 30 lei - touchscreen cu rama fata - 20 lei - capac acumulator - 10 lei - carcasa spate - 10 lei |
I-am facut butonul.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Perfect functional (inclusiv conectare la PC sau la net), fara probleme ascunse sau incipiente, cardul se retrage de la vanzare.
|
Perfect functional (inclusiv conectare la PC sau la net), fara probleme ascunse sau incipiente.
Cardul de 2 GB defect, se inlocuieste cu unul de 4 GB. Telefon necodat, acumulator decent, incarcator, cablu de date, card 4GB - 50 lei. Fara oferte mai mici, doar accesoriile si acumulatorul fac atat. |
Valabil.
|
touchul cum functioneaza acum?nu trimiti prin posta plata ramburs?mersi
|
S-a dat, am uitat sa-l inchid.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2025 4Tuning