![]() |
Sleepy 3 D Cars
29 Attachment(s)
Salut lume!! Am vrut sa pun si aici pe forumul din Iasi cateva poze cu masinile pe care le fac in 3D, mai am un thread in Sectiunea 3D, dar am zis sa pun si aici la orasul meu cateva poze cu munk mea pentru cei care nu au apucat sa se uite la masinile de acolo, sper sa nu fie o problema:D. Unele masini le-am conceput eu 100%, altele le-am tunat pur si simplu, sper sa va plak. |
Re: Masini 3D
6 Attachment(s)
ink ceva poze:D
|
Re: Masini 3D
Bravo Colegu`! Bravo!Chiar sunt faine!Si pe cand te vad si pe tine la vreun mare constructor cu ideile tale?
Cand imi faci si mie Opelu :D si vezi si tu cum rezolvi cu add`ul ala pe YM :D |
Re: Sleepy 3 D Cars
frumos... thumbs up ;)
|
6 Attachment(s)
De astea uitasem:D , peugeot-ul si jag-ul sunt mai vechi putin
|
bv man... bun asa..te tii bine :D
am studiat o vreme si ceea ce fac ceilalti ... la 3D si ..kiar imi place ce vad,,, tine-o tot asa.. si.. vino p la intalniri...sa discutam.. bafta si spor la munci |
Intr-adevar, remarcabil! Da, da, RE-MAR-CA-BIL!!!
Imi adaug si eu invitatia de a veni la intilnirile noastre. Tu exersezi 3D pe masinile noastre, iar noi punem in practica. |
Mersi pt complimente lume:peace: ,la invitatie voi raspunde.
Si in leg cu propunerea de a modifica masinile pe 3D eu sunt de acord pentru cine se ofera si daca am si masina pe 3D, daca n-o am deja va trebui sa o fac in totalitate masina, va dura mai mult oleak, oricum e mare diferenata sa stii cum o sa arate masina inainte sa pui mana sa faci ceva la ea, pentru doritori stabilim detaliile si vedem ce iese ;) |
10+ din partea mea !!!!Super tari ideile tale....mult succes in continuare....
|
4 Attachment(s)
Asta e masina la care lucrez acuma, nu sunt ink multumit de ea mai am de facut niste mici retusuri in unele locuri
|
Super tare....arata mortal.....oare cand o sa vedem asea ceva si pe strazile de pe la noi:)).....oriqum sunt super tari ideile tale... spor la munci in contunuare si bafta pe viitor...:peace: :wave: KEEP UP THE GOOD WORK!!!
|
2 Attachment(s)
Un update la masina, a inceput sa arate mai bine, imi plac mai mult culorile astea, am refacut si interiorul, acum mai am oleak si termin retusurile la motor:D
|
2 Attachment(s)
Niste poze noi cu masina, a mers mai greu treaba ca am mai avut si altceva de lucrat, si acuma vine si sesiunea:rolleyes2, poate dupa sesiune ma apuc si de un clip;)
|
Bai da` tu ai talent,nu gluma :shock: Felicitari..
|
foarte frumos ;) bv...
spor la munci in continuare... am o rugaminte la tine.. dak iti fac rost.. de niste poze.. imi poti face un audi coupe? :D te rog eu... :P in ce lucrezi 3dsmax?sau ce? bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning