Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Cea mai tare mashina din lume (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/37456-tare-mashina-lume.html)

raza 02-04-07 20:52

Cea mai tare mashina din lume

Veyron, Enzo, CLK GTR, Nismo Skyline, Carrera GT, McLaren SLR, ....care sa fie? Shi mai presus de asta....exista oare asha ceva? :shock:

mikafly 02-04-07 21:23

Re: Cea mai tare mashina din lume

Cea mai tare din ce punct?......performantze?.....tehnologie....fiabil itate.....\

DaViD TL 02-04-07 23:16

mi se pare un topic cam aiurea,asta e parera mea,nu cred sa existe vreo masina perfecta din toate punctele de vedere !!!

raza 03-04-07 08:37

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 830167)
mi se pare un topic cam aiurea,asta e parera mea,nu cred sa existe vreo masina perfecta din toate punctele de vedere !!!

Foarte bine...e parerea ta. Altzii ar putea spune ca EXISTA mashina "cea mai tare" shi aceea e LOGAN...

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 829928)
Cea mai tare din ce punct?......performantze?.....tehnologie....fiabil itate.....\

Uite te mai bn. Ti am raspuns deja. CEA MAI TARE! Macar o data in viatza ai auzit expresia asta. Eu va intreb daca exista oare asha ceva? tune3r_soul a zis ca nu. Eu am vaz acum 1 an un reportaj intr 0 revista cu vs intre Lambo, McLaren, C GT, Enzo shi ContinentalGT shi ei ziceau (dupa o gramada de testari shi curse) ca Enzo e cea mai tare dintre ele...:???:

EMIL_PLETOSU 03-04-07 10:00

.............mdeah............

DaViD TL 03-04-07 10:35

raza asta e punctu tau,intradevar enzo e fff frumoasa masina ca design si performante insa nu prea ma atrage modelu acesta nush de ce,oricum parerea mea am spuso sa vedem c zic ceilalti mai ales parerea lu eugen(tuningboy) astept sa o vad !!!

Eugen_TL 03-04-07 15:38

eu pe tulcea iau o pauza ;) ca se pare ca prea va tin din scurt...asa ca faceti ce vreti ! si ca sa si raspund..pt mine nu exista masina cea mai tare....sincer sa fiu nici macar nush top 10 ca sa am de unde alege... si ca sa pot spune x e cea mai tare trebuie si sa te bucuri o ora de ea acolo ;)

mishaRS 03-04-07 19:01

in top 10 al celor mai tari masini sport din toate timpurile podiumul arata cam asa (asta in 2006) - 1. porsche 911 turbo 2. honda nsx 3. bugatti veyron - nu stiu ce au luat ei in calcul dar astea erau pozitiile (vorba ceea : oamenii au condus toate masinile din top)

mikafly 03-04-07 20:13

Honda Nsx merita locul 1.......pt ca e frumoasa si agila......si are putini cai...si tine piept la herghelii intregi......si e si f competitiva...si frumoasa....repet

KAB 04-04-07 10:49

Dacia Logan 1.4 MPI. Cea mai tare masina ce ofera comfort adrenalina si are si aer conditionat si geamuri electrice 8) (foarte important)- parerea mea.:lol:

raza 04-04-07 19:55

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 832799)
Dacia Logan 1.4 MPI. Cea mai tare masina ce ofera comfort adrenalina si are si aer conditionat si geamuri electrice 8) (foarte important)- parerea mea.:lol:

DUPA CUM SPUNEAM...:lol:

Mie 1 imi place f mult mazerati mc12. Are shi performantze deosebite localizandu se acolo in top, la diferenta f mica d Enzo.

marin_m_alex 08-06-07 18:39

sal Cea mai tare mashina din lume

Razvan maserati mc12 a iesit pe pista celor de la top gear cu 1 sec mai rapida decat ferrari enzo;)

vlad_Mafiotu 10-06-07 12:34

mi`ar placea sa am un veyron

marin_m_alex 10-06-07 13:34

sal

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 941762)
mi`ar placea sa am un veyron

da sa ai si benzina pt masina aia:lol: !cica la 400 la ora consuma un full de benzina in 10 min:rolleyes2

KAB 19-06-07 18:22

Re: sal

Quote:

Originally Posted by marin_m_alex (Post 941839)
da sa ai si benzina pt masina aia:lol: !cica la 400 la ora consuma un full de benzina in 10 min:rolleyes2

si poti sa mori de 400 de ori mai repede...

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning