![]() |
Cea mai tare mashina din lume
Veyron, Enzo, CLK GTR, Nismo Skyline, Carrera GT, McLaren SLR, ....care sa fie? Shi mai presus de asta....exista oare asha ceva? :shock:
|
Re: Cea mai tare mashina din lume
Cea mai tare din ce punct?......performantze?.....tehnologie....fiabil itate.....\
|
mi se pare un topic cam aiurea,asta e parera mea,nu cred sa existe vreo masina perfecta din toate punctele de vedere !!!
|
Quote:
Quote:
|
.............mdeah............
|
raza asta e punctu tau,intradevar enzo e fff frumoasa masina ca design si performante insa nu prea ma atrage modelu acesta nush de ce,oricum parerea mea am spuso sa vedem c zic ceilalti mai ales parerea lu eugen(tuningboy) astept sa o vad !!!
|
eu pe tulcea iau o pauza ;) ca se pare ca prea va tin din scurt...asa ca faceti ce vreti ! si ca sa si raspund..pt mine nu exista masina cea mai tare....sincer sa fiu nici macar nush top 10 ca sa am de unde alege... si ca sa pot spune x e cea mai tare trebuie si sa te bucuri o ora de ea acolo ;)
|
in top 10 al celor mai tari masini sport din toate timpurile podiumul arata cam asa (asta in 2006) - 1. porsche 911 turbo 2. honda nsx 3. bugatti veyron - nu stiu ce au luat ei in calcul dar astea erau pozitiile (vorba ceea : oamenii au condus toate masinile din top)
|
Honda Nsx merita locul 1.......pt ca e frumoasa si agila......si are putini cai...si tine piept la herghelii intregi......si e si f competitiva...si frumoasa....repet
|
Dacia Logan 1.4 MPI. Cea mai tare masina ce ofera comfort adrenalina si are si aer conditionat si geamuri electrice 8) (foarte important)- parerea mea.:lol:
|
Quote:
Mie 1 imi place f mult mazerati mc12. Are shi performantze deosebite localizandu se acolo in top, la diferenta f mica d Enzo. |
sal Cea mai tare mashina din lume
Razvan maserati mc12 a iesit pe pista celor de la top gear cu 1 sec mai rapida decat ferrari enzo;)
|
mi`ar placea sa am un veyron
|
sal
Quote:
|
Re: sal
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning