![]() |
Corsa 2003 1.2
6 Attachment(s)
Opel Corsa C – An 2003
Motor 1,2 Twinport Benzina 80 Cp Dotari : Gemuri Electrice ( pe impuls ) Inchidere Centralizata Aer Conditionat Proietoare Ceata EPS – ABS Servodirectie 4x Airbag Imbunatatiri : Folie Omologata RAR Leduri Numere Spate , Portbagaj + Interior Radio/CD – 6 Difuzoare Kit Irmscher Germania Bara Fata , Prelungire Bara Spate, Elereon , Praguri ,Evacuare Finala Irmscher Suspensie + Arcuri H&R Fata + Spate Revizie Recenta Ulei , F. Ulei , F. Benzina , F. Aer, F. Polen Distributie Noua INA , Pompa Apa Hepu, F. Ulei , Ulei + Antigel Toate Schimbate Acum 1000 KMi Placute Frane Noi Fata + Saboti Spate Consum : Urban 8-8,5 Ore de Varf Extraurban 4,5 – 5,5 In functie de stilul de condus Mixt 7,5- 8 Masina a fost adusa anul trecut din Austria si este super intretinuta toate schimburile au fost facute la timp cu piese de calitate , ca orice masina mai are nevoie de unele retusuri dar nu costisitoare masina are o zgarietura pe portiera din dreapta ( Pasager ) la bara din fata i-a sarit foarte putin vopseaua lucruri estetice care sunt mai bine de stiut .Detin toate facturile cu tot ce sa schimbat la masina facturi de achizitie piese cat si cele de manopera + facturile din Austria. Daca doriti sa facem schimburi vreau o masina nu mai veche de 10-11 ani si sa aiba neaparat 4 portiere si motor mic Taxa Nerecuperata !!! Pret 3150 EUR Negociabil |
Re: Corsa 2003 1.2
bump:D
|
Nu se mai vinde !!
|
Revine La Vanzare/Schimb
Schimb cu o masina nu mai veche de 2000 sa aiba 4 usi neaparat astept oferte. Tara de provenienta Austria, taxa nerecuperata , primul propietar, service la zi super intretinuta nu abureli. Are facuta revizia intrucat masina are pe ceas acum 115085 KM deci acum 85 de km am facut-o ,in luna iulie s-au schimbat urmatoarele : bielete directie 2, bielete anti ruliu 2, flanse amortizoare 2, capete bara 2, rulmenti flanse amortizoare , amortizoare Kayaba sport spate cele H&R erau foarte tari ( le am si pe cele vechi le fac cadou cumparatorului ), suporti etrieri ,becuri faruri Philips , in total 2200 RON pe factura. Defecte portiera dreapta ( pasager ) are o stersatura si vopseaua sarita nu rau dar daca te uiti atent se vede , bara fata jos stanga vopseaua sarita si in fata cred ca se vede si in poze , fata de usa sofer nu mai are acel buzunar sa rupt... Asigurare Valabila un an de zile incepand cu 18 august anul curent Rovignet valabila 1 an de zile Motivul vanzarii sa inmultit familia !! |
10 Attachment(s)
Poze Recente
Am uitat sa specific taxele sunt 0 intrucat taxa de mediu a fost achitata , se ofera fiscal si adeverinta ANAF care cerifica faptul ca taxele nu au fost recuperate |
3100 Euro pentru o masina curata care nu necesita nici o investitie
|
Inlocuit Supapa de Epurare Gaze , Curatat Corp Clapeta Acceleratie inlocuit garnitura corp , schimbat mansoane ( schimbator si frana de mana ) cele vechi nu imi placeau urmeza a se schimba si nuca schimbatorului cu ceva mai fancy :D.
Pretul ramane acelasi se vinde nu mai vreau schimburi |
2950 Euro Negociabil
|
Hai fratilor masina cu motor mic taxe mici consum mic nu trebuie decat benzol si cheie si ai plecat la drum nu se aude nici un gomot in habitaclu o masina super inchegata si super intretinuta :shock: ( daca nu o vand anu` asta i pun motor de 2.0 :oops:)
Echipata de iarna cauciucuri noi Firestone detin factura 1500 RON POMANAAA |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning