![]() |
/ Schimb Bmw E46 Impecabil
8 Attachment(s)
Vand sau schimb bmw e46 in stare impecabila . Masina a fost adus din Germania in urma cu 2 ani ... si singurul defect este ca acesta este inscrisa pe BG.
Motor 1.9 Benzina , an 2001 , 140.000 Km Reali, 120 Cp, cutie 5 trepte , senzori parcare , senzori ploaie , angel eyes , pilot automat , piele , scaune sport , pachet m tech 1 , jante pe 17 [m3] ...etc. Dau si la combinatie pe alte masini plus diferenta din partea mea daca este cazul. Accept orice fel de teste . Astept ofertele dumneavoastra. Cu respect . Pentru mai multe detalii contact me : 0760 775 220 . |
Re: / Schimb Bmw E46 Impecabil
Quote:
|
Quote:
Imi pare rau dar nu se poate...nici daca mai primeam 2000 E de la tn diferenta :)) ! . Alfa Romeo este cea mai SCUMPA MASINA la piese . |
Quote:
Sau depinde ce intelege fiecare prin scump |
Quote:
|
Quote:
Budy , ti-am trimis msj. |
de ce e asa secret pretul la masina asta???
|
Quote:
Ar fi mai bine sa pui pretul pt toti...e mai ok.nu mai sta omul sa te deranjeze aiurea cu telefoane..care ii convine pretul bine..care nu..la revedere. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai dat pe ea 2500euro in germania,ai dat 400 sa o inscrii...ai omoarat-o pe aici 2 ani..si acum ceri 4500. Masina asta face 3000euro MAXIM MAXIM.:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hai ca am poluat topicul omului.....bafta la vanzare,oricum masina arata bine,nu e nimic de reprosat...... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning