Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/374160-e36-coupe.html)

ktha 12-05-13 00:26

E36 - coupe

10 Attachment(s)
Salutare tuturor, m`am hotarat intr`un final sa`mi prezint si eu masina !
imi apartine de un an , timp in care a suferit multiple modificari , atat exterior cat si in interior!
0 sa incerc sa postez in ordine ceea ce am schimbat la ea
Ca dotari masina de fabrica este destul de stoc pt un coupe
-abs
-2xairbag
-trapa electrica cu doua pozitii
-geamuri electrice
-oglinzi electrice
!- pe parcurs ca dotari a primit obc mic(mid) cu tot ce`i trebuie , senzorul de temperatura exterioara la locul lui in tunelul de racire a franelor din bara de m!
-interior recaro intr`o stare foarte buna
-cotiera piele
-fete de usi fata spate din piele cu doua difuzoare !
-am inlocuit difuzoarele cu unele alpine
-pe spate am pus adaptoare pt boxe ovale
-am schimbat mai multe volane , primul fiind cel stoc cu airbag de piele, apoi unul de m3 e36, iar in prezent am un dual stage cu comenzi si airbag intr`o stare foarte buna
-presuri oem cu tot cu sisteme de prindere in mocheta!
-nuca maneta de viteze schimbata de vreo 3 ori ,
-inel cromat in jurul manetei de viteze
Cam atat in mare despre interior!

LA EXTERIOR a primit bara fata m3 oem completa , canale aer, fustite , lip etc
-praguri m3 modelul in x tot oem!
-bandouri m3 oem
-o perioada de timp am avut un ltw dar care nu era oem!
-evacuarea a fost schimbata, eliminat catalizator si toba de mijloc , avand in vedere motorul de 1.6 am vrut macar modificarea asta s`o fac sa se simta cat de cat o diferenta de putere!
-bucsile spate (cele din prag) le`am inlocuit
-flansele amortizoare spate schimbate
-suspensie sport noua ta technix fixa 60-40
am avut cateva seturi de jante printre care si bbs rc 8 cu 9j , (5 bucati) pe care le polisasem !
-momentan pe masina se invart niste alutec acs type 1 8,5 j toate 4
-grila fata schimbata cu una fl ,
-semnalizarile inlocuite cu unele oem portocalii
-xenon faza scurta 8k nou
-xenon proiectoare 6k nou
-smduri peste tot unde se pot pune!

CAM ATAT DEOCAMDATA DESPRE EA!

ktha 12-05-13 00:32

Re: bmw e36 coupe

10 Attachment(s)
.................................

ktha 12-05-13 00:39

Re: bmw e36 coupe

8 Attachment(s)
poze cu ea in prezent

ktha 17-05-13 09:53

Re: E36 - coupe

masina a primit intre timp cateva maruntisuri ! manson frana de mana de piele, capacelele exterioare de la manere cu tot cu chederase in stare impecabila, centura fata stanga (a mea se slabise) obc`ul mic a fost inlocuit cu un altul in stare foarte buna fara nici un pixel mort, in curand voi pune si incalzire in scaunele fata !

Budy_ 17-05-13 10:26

Quote:

Originally Posted by ktha (Post 5473078)
masina a primit intre timp cateva maruntisuri ! manson frana de mana de piele, capacelele exterioare de la manere cu tot cu chederase in stare impecabila, centura fata stanga (a mea se slabise) obc`ul mic a fost inlocuit cu un altul in stare foarte buna fara nici un pixel mort, in curand voi pune si incalzire in scaunele fata !

de ce nu o bagi pe romania? e taxa mica

ktha 17-05-13 21:31

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5473120)
de ce nu o bagi pe romania? e taxa mica

in cursul acestui an am in plan sa o inscriu ! te salut

ktha 29-06-13 10:51

2 Attachment(s)
nu am mai scris de ceva timp ! masina intre timp a primit si bara spate de m3 oem ! trebuie revopsita in culoarea masinii ! insa mai astept o perioada cu ea asa pt ca in august o sa intre la vopsit total ! viitoarea culoare fiind laguna seca , culoarea de pe m3 e46 !

DJSeba 30-06-13 01:51

Cum o zdruncini pe drumurile bune prin Lumina pe acolo?:)) arata bine masina insa cum ai spus si tu, ii trebuie o vopsea noua, isi arata varsta! Ceva in plus ar fii sa scapi de tamburii aia pe spate ca arata ca nuca-n perete prin jantele alea!

ktha 30-06-13 10:56

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 5514624)
Cum o zdruncini pe drumurile bune prin Lumina pe acolo?:)) arata bine masina insa cum ai spus si tu, ii trebuie o vopsea noua, isi arata varsta! Ceva in plus ar fii sa scapi de tamburii aia pe spate ca arata ca nuca-n perete prin jantele alea!

Ma descurc destul de bine , drumurile sunt destul de ok ! mai ales in zona mea soseaua este chiar buna ! nu o ating nicaieri ! este si destul de inalta fata de cum a`s vrea dar si asa nu cred ca a`s avea probleme ! vopseaua cum am mai spus urmeaza sa o schimb asta pt ca de cand am luat`o are mici defecte pe capota , toata puntea spate se va schimba in momentul in care voi schimba motorul !

DJSeba 30-06-13 20:07

Am vazut-o de cateva ori, Eram saptamana trecuta la magazinul ala de langa primarie si venisei acolo, am vrut sa-ti fac un semn de ok cu degetu dar nah! Mult succes in ceea ce vrei sa-i faci in continuare!

ktha 30-06-13 20:41

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 5515280)
Am vazut-o de cateva ori, Eram saptamana trecuta la magazinul ala de langa primarie si venisei acolo, am vrut sa-ti fac un semn de ok cu degetu dar nah! Mult succes in ceea ce vrei sa-i faci in continuare!

Ms! Spor la treaba si succes si tie cu proiectul!

3m 09-07-13 20:46

ce semnalizari ai pe ea acum ?

ktha 09-07-13 22:09

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5522776)
ce semnalizari ai pe ea acum ?

cele portocalii (oem)

ktha 09-07-13 22:11

bara spate a intrat la vopsit ! la fel si jantele! s`au polisat buzele iar interiorul se va face alb perlat (perla albastra) o sa revin cu poze imediat dupa ce le pun pe masina

ktha 14-07-13 08:55

5 Attachment(s)
poze cu bara si jantele pe masina !

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning