![]() |
Recomandare player!
Salut! As dori un player cu urmatoarele caracteristici:
-format 1DIN -CD mp3 player -radio FM cu RDS -USB(nu neaparat, dar ar fi de preferabil) -iesire 4x(minim)35W -conectica ISO. -second hand Pret: maxim 150 lei. Ce imi puteti recomanda?(mentioneza ca vreau o calitate decenta a sunetului, ceva putin mai bun ca cel de pe logan, nu pentru SPL/SQ..) |
Re: Recomandare player!
Nu vrei sa-ti cauti singurel prin zecile de anunturi decat sa faca altul asta in locul tau?
Ia la mana bazarul si vino cu niste modele si dupa o sa primesti sfaturi! Ca un prim pont, fa cumva si mai ridica bugetul cu inca 150-200lei. Altfel o sa ajungi sa achizitionezi ceva defect sau un produs care te va multumi pentru moment. Ieftin si bun nu exista, prost si scump aleg cel putin 70% din oameni(fie ca e vorba de car audio sau orice altceva) |
Un coleg de pe un alt forum are un Sony CDX-GT300.. Imi place rau de tot!! Dar nu gasesc niciunul de vanzare :(.. daca ma puteti ajuta/ stiti ceva de unul sunt recunoscator!
|
Vezi in sectiunea bazar, pe site.ul principal,nu aici pe forum, la car audio si multimedia/radio cd/ si dupa vreo 5-10 pagini cu anunturi sigur o sa gasesti macar 3. Cu usb era un tip, vindea sonyuri (pe care personal le prefer) dar la un pret de 250ron. Fa un efort, mai asteapta macar o luna si mai mareste bugetul. Nu o sa cumperi nimic cu banii astia. Iti spun in calitatte de om patit. Si acum ma chinui sa scap de produse cumparate pt ca erau ieftine(si defecte).
|
si pe cat posibil evita sony-urile
eu nu am avut,dar din cate am citit si aici pe forum,si pe alte forumuri doar design-ul,culorile sunt de ele :) de urlat urla dar nu si canta gen. Alpine,Kenwood,Pioneer,Clarion si nu vei regreta, cel putin daca alegi un model mai nou :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning