![]() |
POZE Tuning Days
:) Stiu! Va asteptati sa gasiti aici poze de la salon! Nu gasiti pentru ca eu nu am facut, DAR va rog sa bagati aici fara numar :)
|
Re: POZE Tuning Days
Quote:
ce dai :-P hai ca pun eu poze.. cu standul nsl si nu numai.. at 4tuning days.. 4 days... all day and all night ;) sa le descarc si le pun.. am peste 1000 ;) |
Quote:
|
36 Attachment(s)
Quote:
[U]standul nospeedlimit...[/U] :arrow: photos...no more words ;) :arrow: p.s voi pune cu fiecare stand in parte aprox .:D |
28 Attachment(s)
next club...
au fost in fata noastra si au venit de la 700 de km......cine alti decat WSR team.. felicitari baieti si fete :D cel mai unit club......... tineti-o tot asa felicitari....si bafta in continuare abia astept sa vad focusul.... finish |
cu restul..... standurilor.... after the sleep..
somnik.. ca sunt frant de aseara.... am cu ce continua... asa ca.. |
16 Attachment(s)
Quote:
Anonymous Motorsport vecini de langa casa..:D vorba aia niciodata nu te lasa....:D multumim baieti.... 4 playstation and girls :D zipu stie ;) so photo :arrow: |
Superbe pozele, dar se pare ca ai fost singurul care a facut poze?
|
se pare ca nu :D
http://gallerynsl.ath.cx/index.php?cat=25 |
http://thingsonwheels.blogspot.com/2...ning-show.html
Un link si de la mine. Mare pacat ca s-a intamplat ce s-a intamplat duminica si ca au fost neintelegeri ce au dus la plecarea vestului.Chiar erau cateva masini superbe acolo. Pentru noi a contat mai mult ca ati fost acolo si v-am vazut decat orice cupa data pe drept sau nu. Dar asta este: suntem latini si trebuie sa ne paruim oriunde ne-am afla si orice am face , si daca nu sunt motive le inventam. S-ar parea ca dragostea pentru masini nu este suficienta sa ne uneasca pe toti.Felicitari tuturor participantilor pentru ca au fost acolo si au avut ce arata. La anul sa speram ca va fi mult mai frumos.Nu are rost sa ma gandesc ca nu vor fi probleme pentru ca stim de pe acum ca vor fi tot timpul :D |
14 Attachment(s)
astazi.... alt club...
unul care exceleaza in bimmere multe... si nu numai..;) cred ca v-ati prins dar la capitolul bimmere au ceva.. acolo..;) felicitari txa-ule si clubului.. midnight racers |
sory..ca s-a strecurat o masina.. acolo.. a lui erwin sa o stearga golfuletz..
mersi.oboseala...:cry: |
3 Attachment(s)
inca o masina de`a voastra >:) ;)
|
Felicitari domnule Florica pentru organizarea acestui event de burnout
felicitari tuturor baietilor din NSL care au participat si in special lui HAI care a facut senzatie :woowoo: si nu in ultimul rand felicitari Sasha cu perlata de Oltcit , care se dovedeste incaodata best autohtona. FELICITARI NSL !! |
|
All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2025 4Tuning