![]() |
lumini bord golf 3
salut, am reusit in final sa imi cumpar un frumos golf 3 din 1996, insa am cateva problemute.. mai exact nu am nici o lumina in bord, turometru, kilometraj. Ma poate ajuta cineva cateva solutii... eu stiu siguranta, sau cum pot scoate grilajul bordului sa vad daca nu este ars becul.
Multumesc |
Re: lumini bord golf 3
daca nu functioneaza nici o lumina in bord e posibil sa se fi ars siguranta ;)
vezi k cutia de sigurante se afla sub volan (schimbi siguranta corespubzatoare luminilor din bord. |
daca siguramtele sunt ok .. urmatoru pas e verificarea luminilor din bord!
.. pt asta e nevoie sa scoti afara ceasurile ! CUM ? .. simplu .. demontezi bordul si mai precis plasticurile ( ca sa poti scoate ceasurile )! cu putina rabdare si atentie si niste surubelnite potrivite o sa reusesti! bafta! (poate cu ocazia asta iti schimbi si culoarea in bord) ;) |
poate vb in plus (caz in care imi cer scuze).
nu ai umblat la reglajul intensitatii luminii din bord? eu am patit dupa ce mi-am luat masina cand am dus-o la spalat.. mi-a invartit de rotita aia si nu mai aveam lumina deloc in bord.. m-am prins dupa vreo 2 zile :-D |
da verifica ori siguranta sau daca nu vezi butonul ce reglezi intensitatea bordului ca e cam ciudat sa nu iti arda nici un bec...si eu la cealalta ce am avut-o inainte tot asa patisem ca nu mai se vedea nimic si eram suparat(tocmai o spalasem)si zic bine ca acum nu mai merg luminile in bord si mi-a picat fisa sa ma uit la intensitatea din bord si numai bine ca era pe 0 ca am dat-o fara sa vreau cand am sters bordul....iar daca nu este nici asta treuie sa schimbi ledurile din bord dar ma indoiesc sa fie arse chiar toate!
|
la mine mergeau numai luminile d ela afisaje , am crezut si eu ca sunt arse becurile insa au trebuit doar scoase si curatate putin contactele lor.......si daca tot le-am dat jos am pus leduri albastre la afisaje :
http://i37.tinypic.com/r1iwrc.jpg |
Intrebare..Se poate modifica bordul de la golf 3?? Cu unul de golf 4??Multumesc
|
de unde fac rost de niste ace care pot fi iluminate sa fac ceva frumos ? ar merge cel mai bine niste ace de pe un bmw e 36 sau un ford mondeo ......daca fac rost o sa iese ceva super:D
|
am o intrebare a reusit cineva sa schimbe becul de la panoul de control de la faruri?(de unde se aprind farurile)ms
|
Quote:
http://www.forum-auto.com/tuning/voi...t381204-70.htm ce pagina exact nu stiu.. ca sunt 1300 si ceva.. ;)) ...cauta si vei gasi multe ! |
ms mult...am km reusit sa schimb toate becurile akm am lumina rosie;)
|
Quote:
|
revin cu mai multe poze dupa ce o scot din service
https://img444.imageshack.us/img444/1...2081821ze8.jpg |
Quote:
|
poi retusuri la vopsea k dupa iarna, k astia nu arunca, cu nisisp ci cu balastru p strazi si e ciobita, si un pic de revizie k o preg pt vanzare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning