![]() |
Ford Capri 2.0 V6 '79
3 Attachment(s)
acum e a mea.sunt poze de la fostul proprietar si cand oi avea cu ce sa le fac am sa le pun si eu.....din timpul modificarilor pe care le va \"suferi\"
|
e supeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
daca nu te superi zi-mi cat te-a costat ..... |
foarte frumoasa... s-o stapanesti sanatos !
mai stim pe cineva cu capri prin zona :D |
am dat 1600 euroi si sunt multumit.caroserie,tapiterie buna 85%
motorul tre' refacut sau schimbat fapt ptr care pe club capri ma\"dezbat\" pe subiect merci mult ptr. urari! :D :lol: :P |
deci .. nu am cuvinte ... mie imi plac astfel de majini la nebunie si dak as avea bani as pune mana pe una ..... e superbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
cand voi avea bani sper sa-mi iau si eu o masina din asta .... is super frumoase si ne aduc aminte de ce era cum ceva ani in urma .. adevarata andrenalina , viteza .. cel mai mult iubesc old dragsters :)
|
am facut rost de bani si deci ma apuc de treaba la toate cele...caroserie,motor,interior....
nu am aparat foto sau ceva de genul asta sa fac poze pe parcursul prepararii dar poate imprumut unul. |
am gasit un service profesionist pt vopsitorie si alea alea insa am probleme cu motorul,nu gasesc un 2.8,2.9 sau 3.0 pe injectie.
vin si nejte poze in curand |
tare de tot capri :D cat ai dat pe el?
sa ai noroc de el :wink: |
ford capri! my love! :tears: :tears: :tears: :tears: :tears: :tears: :tears: :tears: :tears: :tears: am gasit shi eu unu in cluj la 1500 de para...pana in vara adun shi eu nijte banutzi shi`mi iau shi eu!nu ma las :wink:oricum frumoasa achizitzie!
|
masina cred ca ie din Timisoara , si cred ca statea parcata in Zona Bucovina si mai cred ca ai luat-o de la un baiat care lucreaza la 'sampoane' :lol:
in fiecare zi treceam pe langa ea , e la 30 de metri de blocu' meu ... :wink: |
asha e cioli,din timishoara am luat-o.nu stiu unde lucreaza fostul proprietar ca am vb cu el aprox 15 min. in total.
shi pt cei ce doresc sa-si cumpere o astfel de masina tre sa stie ca pe langa banii de achizitionare le mai tre' ceva in plus pt a face din ea o MASINA ADEVARATA,deh,varsta isi spune cuvantul. |
astazi am terminat de demontat tot de pe ea.urmeaza a fi antifonata,insonorizata si vopsita.tapiteria e data la facut,bordul vreau sa-l imbrac in fibra si sa-l vopsesc la culoarea masinii.
am o singura teama....nu sunt sigur ca mai pot pune la loc tot ce am demontat :? |
Re:
Sa o stapanesti sanatos....eu cred ca se merita 1600 euro pentru un capri....mai ales daca il si ingrijesti dupa ce il reconditionezi....
Am inteles ca vrei sa intrii in modificari si la partea exterioara.Ce fel de tuning vrei sa-i faci?oricum...eu as opta pe ceva in gen Hot Rod.. :wink: . Multa bafta.... |
Super mashina, sa o stapanesti sanatos !!! Dar o intrebare: Cat iti consuma ? sunt curios foc :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning