![]() |
Honda Civic EJ9
2 Attachment(s)
De mult mi-am dorit o Honda si am tot amenintat ca o sa imi iau. A venit timpul si buburuzA a aparut la platane!
Este vorba de o Honda Civic EJ9 din 9/99 , cu 1.4 motor pe ea. Saptamana asta a intrat la vopsit integral, deoarece avea pe spate niste rugina la oale (boala lor, si cateva infundaturi (punctulete) ici colo). Sunt foarte multumit ca masina desi este din 99 , nu a suferit nici un accident major, vopseaua fiind originala pe ea. Ca sistem audio, dupa ce termin sa o vopsesc/inmatriculez, primul lucru ma apuc de usi. Planul momentan este sa pun pe fiecare usa 2 medii de 8'' si 2 de 16.5 eminence+ 2 tweetere. Poate ceva si mai mare. Ramane de vazut. Pe parte de subwoofer voi construi un wall clasic cu 4x15''. Inca nu stiu ce difuzoare voi pune ca parte de subwoofer. Ca baterii o sa am de inceput 3 ''galbene'' powersafe 92 ah si ca amplif un 5.7kw. Sa vad ce alternator comand , in functie de ce swap la motor voi face. ;) Atasez 2 poze de cand am luat masina.. ;) PS: la primul eveniment tre sa ud masina :lol: |
Re: Honda Civic EJ9
like!
|
Ai trecut de la Peugeot la Honda....hmmm...aici nu dau like(din obligatie ) :)) . Dar dau LIKE la faptul ca esti BACK IN BUSSINES . Sunt (ca de obicei) "geana" pe ce faci :P
|
Multumesc! Masina asta pe langa sunet o sa arate si Foarte Bine!
|
Honda, 4x15 hmm imi suna cunoscut :)
In eg s-a ajuns la 155+ sa vedem in generatia mai noua :) Spor la lucru :D |
Stiu f bine la cat s-a ajuns roli la voi ;) 155.5 am dat si cu fiatu;)
Ramane de vazut acum ce baterii, ce difuri, etc. Scorul este pe locul 2, masina as vrea sa o fac la 30 hz ca acordaj ;) |
Bine ai revenit :))
Asta o sa ramana facuta astfel in cat sa o vedem si noi live? Ca pejou s-a dus fara sa il ascultam si noi :( Multa bafta si spor la munca sa ai. |
Pe asta sigur o sa o vedeti ;) Pejoul are alte intrebuintari din pacate. Putini norocosi totusi au ascultat masina ;)
|
Quote:
|
xtinct-ul este o varianta da :lol:
inca nu am stabilit nimic. depinde de ce litraj imi iese si ce cascaval o sa am ;) |
Si ma gandesc serios sa fac un port detasabil ca al vostru ;)
|
Quote:
|
Merge si cu acordaj mai sus (51) sa asculti low.. uite aici la 25 hz :))
https://www.youtube.com/watch?v=C6Q3XcpS5T4 https://www.youtube.com/watch?v=FLPMdvhG0EM |
Quote:
Asta asa e,dar din fericire eu sunt printre acei norocosi:>,ti-am zis si iti mai zic,masina la puterea pe care o primea,era bestiala,bafta cu honda,asteptam sa vedem ce decizii ei.Spor! |
Merita urmarita evolutia masinii. :)
Spor la treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning