![]() |
E46 320d vs. A4 B6 1.9 TDI
Salutare, sunt hotarat pe unul dintre cele doua modele mentionate in titlu, dar nu sunt sigur care m-ar satisface mai mult. La BMW e vorba de motorul de 150cai, facelift iar la Audi de cel de 131cai. Care dintre aceste doua modele e mai fiabil? Consum? banuiesc ca pretul pieselor este cam la fel la ambele masini.
Voi ce model ati alege si de ce..? |
Re: E46 320d vs. A4 B6 1.9 TDI
toate sunt fiabile daca au fost intretinute cum trebuie ;)... Consumul e cam la fel la ambele adica pana in 8.5% intr-un oras ca BUC.
Daca alegi Audi alegi din cauza ca e cam plin de E46-uri si daca alegi E46 alegi ca e mai sport decat Audiul. Eu personal as alege BMW-ul pentru ca imi plac masinile cu tractiune spate. |
Re: E46 320d vs. A4 B6 1.9 TDI
Si eu am avut de ales acum 2 luni intre 3 masini : Bmw E46 , Audi A4 si Volkswagen Passat .
Am ales E46 cu care am parcurs pana in prezent undeva la 1-1200 km si sunt foarte multumit de alegerea facuta , acum depinde si de masina pe care o cumperi , cel mai bine mergi cu ea la un service autorizat pentru tester si vezi ce defecte ar avea , costul pieselor care ar trebui sau daca ar trebui schimbate . PS : pe ultimii 380 km parcursi am consum mediu pe BC : 5.8 l/100 km . |
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning