![]() |
Proiect la scoala despre tuning !!!!
Poate o sa ma credeti nebun,dar m-am angajat sa fac un proiect la engleza la scoala despre 'TUNING-UL IN ROMANIA',cum/cand a inceput,unde a inceput....m-am uitat pe forum si am luat povestea lui NSL_Florica si am tradus-o in engleza(cateva paragrafe) + am vazut pe un alt site de tuning un material interesant pe care l-am tradus..daca cineva ma poate ajuta cu niste poze..adik..Niste poze cu o masina in toate etapele 'tunarii' adik cand se lucra la ea (daca ma intelegetzi) si produsul final !! Daca ma putetzi ajuta....va multzumesc mult !!
numai bine ! :peace: |
Pei masina lui Sadu
Ce era si cea ajuns Vezi ca e postat parca la masina mea Sau vb cu el :peace: |
Aveam eu niste poze cu un opel tigra si etapele skimbarii motorului! :P Dar era din germania (oricum nu stia nimeni) !
Dar X^Ray^Eyes are el la semnatura un sit pe cardomain, in care e prezentata masina lui cu etapele tunarii! Vorbeste cu el si cere-i voie sa-i folosesti masina ca material! :D |
Re:
Quote:
|
foloseste dictionaru roman-englez ori ala de pe calc ori cel real....doooh
|
l-am tradus complet,acu` i-au ceva poze din Galerie si pe joi e gata si il pun..sper sa iau un 10..va dati seama ca fac 'revolutie' in scoala.. :lol: !poate il pune gratzian pe prima pagina :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))..oricum in proiect e vorba si de 4tuning :D
|
Pai il pui si tu aici sa-l vedem!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
spoiler = spoiler ;eleron =wing ; jante = rims; filtru de aer = air filter; toba = exhaust; praguri = side skirs, etc. |
merci mult de tot :peace: ..
|
Il pui sa vedem si noi
Si sa ne spui ce nota ai luat (banuiesc ca 10 nu) |
Dragi prieteni/dusmani vreau sa va anuntz ca am luat un 10 !! :lol:
p.s.mie nu-mi merge sa-l pun,nush de ce..cine vrea sa ma ajute si sa-l puna pe site,sa ma contacteze pe messenger:donhackerwithvanilla si ii trimit proiectul :wink: please ! sa vada lumea ca nu mint !! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
Mister DonHacker, sincere felicitari :lol: da' te rog eu cat se poate de frumos, redimensioneaza poza din semnatura, pentru ca depaseste limitele bunului simt.
PS: cum de ai dat chiar acum de probleme cu uploadu' ? :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
iata proiectul omuletzului
nu m-am uitat pe el inca, dar dupa marimea fisierului....... a scris asta in prostie :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning