![]() |
Vreau Alta Masina :(
tocmai am "facut" rost de 10.000 de euro si vreau sa imi iau o masina puternica ( minim 130 cp diesel , minim 150 cp benzina ) si normal destul de frumoasa , minim an 2000 . Sugestii ?
|
Re: Vreau Alta Masina :(
Golf,Bora.Pompa duze
|
oooook, si imi poti spune si mie UNDE GASESC EU GOLF 4 SAU BORA CU 131 cp, adusa ACASA IN 10.000 EURO ? :D 10x
|
bineinteles k solutia este sa inoiesti parcul auto si sa iti iei o masina economica si moderna , dar cu un motor performant ,dar compact.. varianta optima este logan=))
lasand vrajeala ieftina pe kre ne-o toarna guvernul.. golf ai putea sa gasesti in banii aia..dar o sa fie ceva cautare altceva nu pot sa iti recomand sa intre exact in criteriile tale si poate un audi a 3 / s3 1.8T .. erau cateva de vanzare pe forum..una la 10 mii chiar ( daca tin eu bine minte) ..dar nu iti pune sperante...k golf 4 gasesti mai repede decat audi a3/s3 in banii astia |
... si cum golf 4 gasesc asa greeeeeu , iti dai seama ! :D traim in romania !
|
Daca Cauti Vei Gasi Asa Ca Nu Te Descuraja Singur !!!!
Golf 4 Este Cel Mai Indicat In Bani Astia Si Ai Sa Gasesti Sasti Dar Sa Ai Rabdare |
Si Multa Bafta
|
merci pentru bafta, insa :
1. in familie ne ocupam cu comercializare de masini 2. nu am rabdare, imi trb neaparat masina 3. golf 4 gasesti , dar gasesti undeva pe la 8000-9000 euro, si te duce acasa vreo 11000 :D ........ ca doar traim in romania si trb sa platim 2000 de euro taxa pentru o masina EURO 3 |
Quote:
|
in primu rand cauta ceva euro 4 pe benzina. la un motor de 2.0l nu trece taxa de 1000 eur.un seria 3 sau audi a4 gasesti sigur.audi a4 1.8 t are 150 cp si taxa este de 900 eur.
|
da, dar gasesti la bani grei ;) si nu prea se merita consumul ;)
|
cosnumul e de 8.5% mixt si gasesti pe la 8000 sigur.taxa e pt o masnia din anul 2000.si eu vreau sami iau acuma masina(adik tata) si tot la dintrastea ma uit.bine k eu am un buget cam de 11000 eur adusa acasa.si cu un a4 te incadrezi.mai vezi alfa romeo 156.sunt ieftine si puternice.numai k nu stiu cum stau cu intretinerea.
|
vreau si un pic micuta ca sa nu am probleme la parcari ;) eu sunt obisnuit cu o astra, si cand parchez bmw-u e chin! sti, is sofer bun , am experienta de vro 2 ani de condus, si crede-ma am condus tata, peste 60.000 de km sigur! dar la viteze mici nu prea sunt sigur pe mine! ciudat ;) d'asta zic e greu sa iti iei o masina care sa se incadreze in bani sa aiba si aia, sa fie si-asa s.a.m.d. si toate astea pentru ca suntem in Romania si trb sa platim taxele astea! ca altfel.. era simplu de gasit masina ;)
|
octavia 2 nu gasesti sh la banii astea......eu m-am indragostit de masina asta....my next car o sa fie o octavia2 ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning