![]() |
Blues-uri
Salut hai ca o fac si pe asta :lol: Am nevoie de blues-uri doar numele lor ca restul le caut eu. Melodi ce va ating coarda sensibila ceva acolo. Doar pt un cd cu MP3. Mersi pentru intzelegere :oops: si astept propuneri.
|
love story :P ;) ..... tango :D
|
pe mine melodiile astea ma ating la coarda... :D
Chris De Burg-Lady in red Chris Isak-Wicked game Terence Trent D'Arby - Sign your name Madonna-Take a bow Phill Collins-Another day in paradise [...] Nu-mi mai vin acu' in minte.. |
Lepa Iasna & Susanu & Baronu - Hei, tu
adi de vito are unele marfa looool celine dion .. mai hart uill gou on :) |
------hoooooooooooooooooooooooooo
simfonie & populara !!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
ia de aici ... una .. daca-ti place.. imi zici ... :) mai am :) ;)
|
4 Attachment(s)
continuam .. nu cont. daca-ti plac :P mie-mi plac..
nu poti sa zici ca nu-s frumoase... ;) dai un suc .. (ca sa nu zic bere....) :P |
Se mai asculta d'astea? :lol:
|
zise ZEUL ....
astea le tii ptr ocazii din astea speciale :) sa vezi ( SAX 4 SEX ) e o chestie de 10 melodii , super sxy :D |
:arrow: David Gray-This Years Love
:arrow: Berlin - Take My Breath Away.mp3 :arrow: Boys II man- I'll make love to you.mp3 :arrow: Chris Issac - Wicked Games.mp3 :arrow: Sweetbox - Everything's gonna be alright.mp3 sau intra pe sgnet.iasi.astral.ro:221 (dc++) si ma gasesti (CRyS) |
Barry White - Practice What You Preach
Usher - Burn Babyface - Every Time I Close My Eyes Aaliyah - Miss You Alicia keys - You dont know my name Marvin Gaye - Let's Get It On R Kelly - Half On A Baby R. Kelly - When A Woman's Fed Up Wyclef Jean & Mary J Blige - 911 Garantat :lol: |
911 e blues ? :lol:
I THINK NOOOOOOOOT :) :) :) :) |
Re:
Quote:
|
OK! Va multumesc pentru interes. Pai mai se relaxeaza si omu la volan plus ca atinge si partea sensibila a femeilor :lol:
|
iti recomand alicia keys, e superrr(fallin'/a womans worth/butterflyz si restu) mai e si mariah carey-my all/ kylie minogue & nick cave-where the wild roses grow/eagles -hotel california/tony braxton -spanish guitar/laura pausini-e ritorno da te/cutting crew -i just died in your arms tonight/andain feat mavie marcos- you once told me
+ ce s-a mai spus |
| All times are GMT +2. The time now is 14:25. |
- Copyright 2026 4Tuning