![]() |
Vand capace(sigle) BBS 3D
1 Attachment(s)
Se vinde un set de sigle BBS 3D (70mm diametru).
Capacele au fost desfacute, reconditionate,sigilate la loc si polishate. Se potrivesc pe bbs rs,rm,rf,rz ... si pe style 5 cu mici modificari Pret 100 Ron Tel.0762696683 |
Re: Vand capace(sigle) BBS 3D
Quote:
|
daca erau doar capacele cu logo 3D cum sa le polisheze ? :D
|
E vorba doar de logo-urile BBS si se polisheaza si ele ca sunt din plastic(in timp se matuiesc precum farurile).
Noi sunt 100 $ plus inca 20-30 $ transport... |
Quote:
Quote:
|
asa m-am gandit si eu....hexagoane cauta un prieten si am zis ca te intreb sa fiu sigur :)[/QUOTE]
Pentru ce jante? pot aduce oem,custom sau speciali care imbraca capacul original de style 5. Din pacate costa ceva si cred ca se va lipsi pentru oricare din variantele de mai sus |
Quote:
Din pacate costa ceva si cred ca se va lipsi pentru oricare din variantele de mai sus[/QUOTE] ai pm |
Quote:
Din pacate costa ceva si cred ca se va lipsi pentru oricare din variantele de mai sus[/QUOTE] un set rosu cu scrisul auriu ce pret ar avea?...pt bbs rf....:-) |
Quote:
Buna alegere :) presupun ca stii ca sunt rare si cele mai scumpe- 30Euro bucata plus transport |
Quote:
da sunt faine, dar parca nu chiar asa scumpe:-)...am vazut ceva pe e-bay sper sa fie mai rezonabil ;) |
Ultimul Up!. Daca nu se dau le pastrez.
|
Quote:
|
Vandut!Se poate inchide.Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning