Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   DCC++ (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3727-dcc.html)

Evo007 18-02-05 18:24

DCC++

Ma ajuta si pe mine cineva ?
Am luat programul DCC++ si nu stiu sal folosesc
Am inteles ca imi trebuiesc huburi
Cine ma poate ajuta pls
:peace:

Spot 18-02-05 19:20

este dc++ ....si vezi k huburi gasesti kiar acolo cand dai la public list tre sa asteptzi putzin....si restu dak stie cienva hub-uri sa zica

driver 18-02-05 20:38

nush kum s zic mieimi intra pe hub imi apar akolo nick'urile da nu vrea sa se conecteze la nici un nick9nici o persoana)Oare dc?

xxdadixx 18-02-05 20:43

Eu am odc ceva de genul dc++. Inainte sa iei o melodie sau ceva, dupa ce ai cautat da-i sa-ti afiseze dupa sloturile libere ca daca omu de la care vrei sa iei e ocupat cu alte uploaduri nu vei reusi sa faci download.

Psycho 18-02-05 21:00

parerea mea e sa te lasi de dc ++ k eu nu l`am inteles de nici o culoare :)

Evo007 18-02-05 23:08

A intrat carlo_rs_gti_307 pe mine si a zis ca a vazut postu
El mia zis sa intru la setings sa scriu nume nick mail
Dupa aia sa da la favorite hub la new sa scriu cta si ok
Si dupa aia sa dau search la ce vreau eu sa caut
Am scris ce vreau sa caut si cand am dat search ......pauza..... nu sa intamplat nimic

Evo007 18-02-05 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Eu am odc ceva de genul dc++. Inainte sa iei o melodie sau ceva, dupa ce ai cautat da-i sa-ti afiseze dupa sloturile libere ca daca omu de la care vrei sa iei e ocupat cu alte uploaduri nu vei reusi sa faci download.

Deci odc e un fel de dc++
Daca yau programu ma ajuti sa ma connectez si sa ublu cat de cat pe progeam
Oricum 10x anticipat xxdadixx
PS: Si bafta la modificat masini

EvLSant0S 19-02-05 10:59

auzi ... nu te supara.... tu nu ai prieteni ? tu nu ai mirc ? tu nu ai ym ?

sa dea dreaq .. simti nev. sa te bagi in seama sa intrebi un FORUM intreg .. cum folosesti tu dc++ --- Cu grija... asa se foloseste ...

propun stergerea topicului asta...

o fi la tot ceea ce ... dar.. ne mama naibii ...

PUTEAI SA INTREBI , pe cineva , pe ym , pe mirc , prin posta .. ii trimiteai o scrisoare... si il intrebai ... da nu intrebi ma frate ..... 3500 de oameni cum se fol. dc++ ... pardon DCC++ .. :evil:

Evo007 19-02-05 12:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
auzi ... nu te supara.... tu nu ai prieteni ? tu nu ai mirc ? tu nu ai ym ?

Am si prieteni si mirc si ym daca vrei sa sti da prieteni mei nu au dcc++

sa dea dreaq .. simti nev. sa te bagi in seama sa intrebi un FORUM intreg .. cum folosesti tu dc++ --- Cu grija... asa se foloseste ...

Nu ma bag in seama aiurea daca nu vrei sa ma ajuti nu posta

propun stergerea topicului asta...

o fi la tot ceea ce ... dar.. ne mama naibii ...

PUTEAI SA INTREBI , pe cineva , pe ym , pe mirc , prin posta .. ii trimiteai o scrisoare... si il intrebai ... da nu intrebi ma frate ..... 3500 de oameni cum se fol. dc++ ... pardon DCC++ .. :evil:

Mie mi sa parut ca poate inteleg mai bine pe forum.
Daca vrei sa stergi topicu stergel

EvLSant0S 19-02-05 14:48

:lol: :lol: :lol: ce argument e asta frate ? tzi s-a parut ca intelegi mai bine pe forum .. de ce ca iti zic 10 .. si se incurca sfaturile intre ele .. ?

hai ... las-o moarta...

evlsant0s4ss .... id ym , te invatz eu , numa ... nu mai face topicuri din astea doar de dragul \"bagatului in seama\" si \"avansarea in grad de la bujie la tachet pana la de-al casei\" ;)

Evo007 19-02-05 14:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
:lol: :lol: :lol: ce argument e asta frate ? tzi s-a parut ca intelegi mai bine pe forum .. de ce ca iti zic 10 .. si se incurca sfaturile intre ele .. ?

hai ... las-o moarta...

evlsant0s4ss .... id ym , te invatz eu , numa ... nu mai face topicuri din astea doar de dragul \"bagatului in seama\" si \"avansarea in grad de la bujie la tachet pana la de-al casei\" ;)

Stai linistitt ca nu de asta am postat daca vroiam sa fac multe pposturi intram undeva la off topic si bagam dea posturi de........
Oricum am sa vb cu tine pe ym sa vad daca intelg de la tine

Dimitris 20-02-05 22:13

incearca sa scoti firewallul de la conexiune...

Evo007 21-02-05 10:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"^MAtrix^\"
incearca sa scoti firewallul de la conexiune...

Oricum e greu asa ca mam lasat mai bine cand vreau ceva ma duc la un prenten si le iau de la el .Oricum mss .10x
:peace:

EvLSant0S 21-02-05 14:59

muahahahhahhahahahh !!!!!!!!!!

intradevar .... tre sa fi rocket scientist ca sa umblii cu dc++ ....

offff
:roll: :roll: :roll: :roll:

in loc sa inveti , sa fol . te duci la un prieten ? :) :) fiecare cu metodele lui .. :lol:

Evo007 21-02-05 18:19

Am vb cu un coleg si a zis ca vine pe la mine sa ma invate dar a zis ca are nevoie de hub-uri de restu se ocupa el
Asa ca va rog puneti si voi niste hubburi
10x :pace: :pace: :pace: :pace: :pace:

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning