![]() |
DCC++
Ma ajuta si pe mine cineva ?
Am luat programul DCC++ si nu stiu sal folosesc Am inteles ca imi trebuiesc huburi Cine ma poate ajuta pls :peace: |
este dc++ ....si vezi k huburi gasesti kiar acolo cand dai la public list tre sa asteptzi putzin....si restu dak stie cienva hub-uri sa zica
|
nush kum s zic mieimi intra pe hub imi apar akolo nick'urile da nu vrea sa se conecteze la nici un nick9nici o persoana)Oare dc?
|
Eu am odc ceva de genul dc++. Inainte sa iei o melodie sau ceva, dupa ce ai cautat da-i sa-ti afiseze dupa sloturile libere ca daca omu de la care vrei sa iei e ocupat cu alte uploaduri nu vei reusi sa faci download.
|
parerea mea e sa te lasi de dc ++ k eu nu l`am inteles de nici o culoare :)
|
A intrat carlo_rs_gti_307 pe mine si a zis ca a vazut postu
El mia zis sa intru la setings sa scriu nume nick mail Dupa aia sa da la favorite hub la new sa scriu cta si ok Si dupa aia sa dau search la ce vreau eu sa caut Am scris ce vreau sa caut si cand am dat search ......pauza..... nu sa intamplat nimic |
Re:
Quote:
Daca yau programu ma ajuti sa ma connectez si sa ublu cat de cat pe progeam Oricum 10x anticipat xxdadixx PS: Si bafta la modificat masini |
auzi ... nu te supara.... tu nu ai prieteni ? tu nu ai mirc ? tu nu ai ym ?
sa dea dreaq .. simti nev. sa te bagi in seama sa intrebi un FORUM intreg .. cum folosesti tu dc++ --- Cu grija... asa se foloseste ... propun stergerea topicului asta... o fi la tot ceea ce ... dar.. ne mama naibii ... PUTEAI SA INTREBI , pe cineva , pe ym , pe mirc , prin posta .. ii trimiteai o scrisoare... si il intrebai ... da nu intrebi ma frate ..... 3500 de oameni cum se fol. dc++ ... pardon DCC++ .. :evil: |
Re:
Quote:
Daca vrei sa stergi topicu stergel |
:lol: :lol: :lol: ce argument e asta frate ? tzi s-a parut ca intelegi mai bine pe forum .. de ce ca iti zic 10 .. si se incurca sfaturile intre ele .. ?
hai ... las-o moarta... evlsant0s4ss .... id ym , te invatz eu , numa ... nu mai face topicuri din astea doar de dragul \"bagatului in seama\" si \"avansarea in grad de la bujie la tachet pana la de-al casei\" ;) |
Re:
Quote:
Oricum am sa vb cu tine pe ym sa vad daca intelg de la tine |
incearca sa scoti firewallul de la conexiune...
|
Re:
Quote:
:peace: |
muahahahhahhahahahh !!!!!!!!!!
intradevar .... tre sa fi rocket scientist ca sa umblii cu dc++ .... offff :roll: :roll: :roll: :roll: in loc sa inveti , sa fol . te duci la un prieten ? :) :) fiecare cu metodele lui .. :lol: |
Am vb cu un coleg si a zis ca vine pe la mine sa ma invate dar a zis ca are nevoie de hub-uri de restu se ocupa el
Asa ca va rog puneti si voi niste hubburi 10x :pace: :pace: :pace: :pace: :pace: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning