![]() |
Vand eleron!
7 Attachment(s)
Vand eleron de cauciuc/silicon universal nou!
Potriveste pe:BMW Seria 7 E65, Seria 1 E88, VW Golf/Passat, Audi A4 , Seat Toledo/Cordoba Renault Megane/Laguna, Peugeot 306/406 , Honda Prelude , Skoda Octavia / Superb , Opel Omega , Ford Orion! Pret: 50 Euro! Trimit si in tara prin curier sau posta ! Contact:0742317535 |
Re: Vand eleron!
da-mi tu 25euro pe bucata si iti dau vreo 50 bucati
|
Daca nu ai bani vezi ca sunt baieti aici pe forum care vand la 70RON cu tot cu transport.
Iei de la iei si vinzi cu 50E si faci si tu un ban. |
Deci sa inteleg ca voi doi sunteti interesati sa cumparati sau e plictiseala de sambata seara ?:)
|
are userul Scary la 70 lei cate vrei ,apropo chiar recomand Scary,am luat de la el doua inchideri cheie diamant si o emblema capota,ieftine,transport inclus,emblema a fost cadou pt ca am luat si a doua inchidere tot de la el.Eu am zender si hella la 150 de lei si tot nu le pot da.Bafta oricum,poate frieresti pe careva :p
|
ps .Totusi nu suntem pe bmwclub,acolo poate ai mai multe sanse ca sunt unii(majoritatea dar totusi nu toti) care nu "stie" multe.
|
Te rog sa parasesti topicul si sa nu mai postezi aiurea daca nu esti interesat de cumparare ! :)
|
Quote:
|
N1am nevoie de ajutorul vostru si va rog inca 1 data sa nu va mai bagati aiurea in seama! Poate aveti treaba in alta parte! :)
|
hehe "Sunt cetaean european i am drepturi" printre care am si dreptul sa stau pe topicul tau cat vor muschii mei.Practic tu te-ai legat de noi cand ti-a trecut prin cap ca poti lua 50 e pe o bucata de cauciuc.Apropo ,in 50 euro e inclus si transportul? :) Hai zi mersi pt Up-uri si nu fi trist,e saracie in tara...:p
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning