![]() |
Mitsubishi Galant 2.5
5 Attachment(s)
Vreau sa va prezint masina unui bun prieten de-al meu...
Este un Mitsubishi Galant 1998 - motor 2.5 24v V6 (benzina) - body kit ("home made") - custom paint-job (7 nuante) - jenti ATS 17'' - folie - proiectoare Astept pareri... |
Re: Mitsubishi Galant 2.5
dragutz in mare da eleronul ala e cam aiurea cel putin aja mi se pare mie
|
Ce fain e!! Ma simt mandru ca e al meu! :D:twisted:
|
Quote:
|
Un ultim amanunt ... motorul dezvolta 180 CP :)
|
vaiii ..am vazut prima poza am zis misto...apoi kitch ELERONU... mai bine o lasi fara ! nici capota nici roof-ul nu imi place dar nu e asa de grav..dar eleronu ar fi bine sa ti-l rupa unu :) si apoi scapa de "lemnul" din interior,o suspensie sport in rest kitul e dragutz;)
|
Cam asa ziceam si eu... arata bine din fata ... lateral... si cand ajungi in spate si vezi eleronu ... ti se duce tot chefu...
|
Mitzuba asta are una din cele mai agresive fetze dupa parerea mea dintotdeauna!
trebuie sa dai jos sau sa schimbi eleronul , si incearca sa o faci argintie toata + un look cat de clean fara embleme si scrisuri ! My congrats daca reusesti sa o aduci la linie ! |
Quote:
Cat despre masina asta...eleronul ala o da in kitch urat de tot..da-l jos cat de repede...pune-i lowering springs si niste jenti mai mari...18 sau 19" cromate daca se poate si eventual o evacuare sport oblica...si vopseste-o intr-o nuata inchisa, ori negru ori bleu inchis...eu asa as face-o.Bafta |
Masina este super dar ti-ai batut joc cu "eleronul" acela ;)
E pakat de ea !!! Plange ! PS: Mi se pare ca la noul Lancer 2008 au adoptat ceva de la fatza lui Galant. |
Masina seamana cu prototipul de evoX,la bot.Extrem de agresiva la aspect si imi place la nebunie chiar si stock.
Daca ti-as vedea masina pe strada ti-as sparge eleronul,spre binele masinii!!:-P Si arata ciudat cu doua guri de aer,lasa doar unul,ori pe capota ori pe plafon. In schimb imi place bara fata. Sa o tii sanatos,si tu si ea sa fiti sanatosi.:D |
Ce aveti fratilor cu eleronu omului ca da super bine pe masina.......ce gluma naspa :D :D :D
I LOV THIS MODEL !!!!!!!!!!!!!!!!! Parca si din fabrica mergea mai agresiv spatele ca fata e mortala |
yo zic ca ii super fain imi place mult :D
|
Din pacate masina a fost vanduta... sper ca noul proprietar sa ia un baros si sa sparca eleronu ala cat mai repede :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning