![]() |
VW GOLF4 1.8T AUQ
1 Attachment(s)
Modificari: Turbina T3/T4 china, injectoare 630cc, MAF R32, IC, admisie si evacuare, biele forjate. Rezultatul:
|
Re: VW GOLF4 1.8T AUQ
Bravo Ginel :workout:
|
costurile au sarit de 2000 euro?
|
Din cate stiu eu, nu, dar pe-aproape.
|
la ce presiune?
|
In jur de 1,7 bar
|
Quote:
|
merge tare aceasta masina :) am conduso mult
|
Cam putine nu puneti si voi mai multe grafice si poze ale masinilor ca asa poate crede cinva ca testati un foat si scrieti pe fisa golf...:lol:
Glumesc dar vad putine masini cu poze... eu mai pun cate ceva , trebuie sa atragem lumea, eu pun exelixis pune chiar poze frumoase, despre restul nu discut acum... ma gandesc ca daca e mai animat vede si cauta mai multa lume. Poti sa stergi mesajul dupa ce il vezi. |
Avem suficient de mult de munca si prea putin timp sa umplem forumul cu poze. Ne rezumam doar la a reaminti, din cand in cand, cu toate ca nu cred ca e cazul, ca existam. Si, atunci, preferam sa postam fise dyno, decat poze cu masini. Multumesc pentru ca ne porti de grija ca un prieten adevarat, alaturi de noi de fiecare data, si cand prezentam rezultatele muncii noastre si suntem acuzati de minciuna, si cand nu postam nimic din lipsa de timp si scarba de comentarii venite mai mereu dintr-o anumita directie.
|
2 Attachment(s)
o idee buna :)
Am atasat 2 poze cu masina, una cand am fost la Ginel, si inca una de la liniile de la Campia Turzii. De curand am achizitionat o turbina ceva mai mare, de origine controlata si un filtru conic deoarece cel din carcasa originala deja era restrictiv de mult. Va urma schimbarea traseului de admisie, presupun ca va fi necesar si un upgrade de injectoare si ambreaj si eventual o axa cu came o idee mai suparata pe admisie. Dupa toate acestea, va urma un drum pana la Ginel la Buzau sa vedem niste cifre noi, care sper sa inceapa cu 4xx. |
Titus nu mai pune poze cu masina ta ca poate vine sebastian prin Cluj si-ti sparge si tie luneta
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning