![]() |
Oltcit 11 Rm
5 Attachment(s)
Descriere:
Oltcit Club 11 Rm, motor 1.3 Citroen, cutie 5 + 1 Citroen, e fabricat in 1989. A fost cumparat de nou, este perfect functional, a fost revopsit o data, totul este original, circul cu el in principiu zilnic. A fost prima masina cand am luat carnetul, are in jur de 115 000 km. In prezent caut pe cineva sa-mi refaca mocheta, sa o inlocuiesc. |
Re: Oltcit 11 Rm
Era la dezmembrari in Dumbravita un Oltcit cu 40 000 km. Poti lua mocheta de pe el ca arata interiorul ca nou.
|
Nu este totul original.
RM (rusinea mecanicilor:lol:) este o combinatie nefericita de dacie cu oltcit, o veritabila struto-camila automatizata, o incercare nereusita de a resuscita productia de oltcituri la sfarsitul anilor 80. Motorul de 1.3 + cutia 5 ambele de franta sunt montate de fostul propietar, desi, vazand jantele superbalon de Dacie, inclin sa cred ca ai cutie ro. |
Daca te intereseaza este in Sibiu in targ un domn care mai aduce cu el diverse piese de Oltcit (second) as putea sa ii pun o intrebare....
|
Masina a fost luata de noua in 1989. Este un RM si avea motorul de 1100 si cutia in 4 viteze, eu am schimbat motororul cu unul de 1.3 citroen si cutie cu 5 trepte, restul a ramas original. La cutie au trebuit adaptate planetarele de RM, am luat ceva de pe cutia veche cu 4. Masina a avut si are acelasi proprietar de noua, a fost masina familiei, eu o folosesc de 10 ani,
|
Mai ai masina?
am si eu cateva oltcituri :lol: si o tona de piese, daca te intereseaza, suna-ma 0767930335, te ajut cu placere |
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning