![]() |
4SS si pe 2 roti
|
Felicitari, arata super
|
sa traiasca...!!!!
felicitari si abia astept sa ne faci o tura..n-am mai mers de mult cu un motor;) avem in 4ss pe cineva care poate da mucu la 95% dintre masinile din romania..asta e bine |
aoleooo zuzg, mai dat pe spate dude ! te astept la bucuresti, ma pregatesc cu casca :lol: :lol: 8)
sa o stapanesti sanatos ! drive safe |
wow ce frumusete!!
s-o stapanesti sanatos!! t asteptam sa ne faci o tura :wink: |
Nici un bai , plimb pe toata lumea numai curaj sa fie :))))))))))
Glumeam Oricum vreau sa aduc in Bucuresti prin martie si daca e vreme buna , ma tin de promisiune . Acum e in Iasi si am sa o las la cineva sa aiba grija de ea , sa ii schimb uleiul , placute , bujiii etc . Ziceai ceva de 95 % din masini ??? Eu zic ca referitor la masinile din Romania putem discuta de 99,99 % din masini :D Oricum sunt incepator si am sa fiu fffff atent . Multumesc pt urari . |
haha :D nush de ce am impresia ca... michael o sa aiba un orgasm dupa o plimbare cu zuzg7 :) cu cbr-ica :D
|
P.S. Dni se aude ceva cu uleiul ala ?? Azi plec la Iasi sa preiua motocicleta si nu a-si vrea sa ma dau cu ea inainte de a schimba macar uleiul + filtre .
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
p.s. imediat cum apare soarele, te asteptam la bucuresti :wink: |
Frumos animalul !!!!! Sa-l calaresti sanatos !!!! :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Oricum, sa o calaresti sanatos :) !! Si in curand poate facem subsectiune 2 roti in cadrul 4SpeedSquad... nu Michael? :) |
se stie ca o sa avem o sectiune pe 2 roti ! :lol:
imi pun si eu motoru meu : Suzuki Gsx-R 750 |
|
bafta multa...
intru si eu cu gsxr 1100 nu am dar o sa pun poze... le stiti pe amndoua, oricum, nu? :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning