![]() |
vreau BMW
eu ma orientam spre un seria 3. la bavaria am primit o oferta de 26xxx euro pentru un seria 3 cu piele navigatie clima etc etc.foarte dotata masina. dar ideea este ca eu prefer penultimul model din seria 3. ideea este ca vreau masina in leasing cu un avans maxim de 8000 euro.
stiu ca cer prea mult dar nu ma intereseaza masini cu mai mult de 50.000km. ce spuneti gasesc ceva pe placul meu? sunt deschis si la alte idei. in orice caz caut o masina oarecum luxoasa si care se poate modifica usor si finutz. astept idei, multumesc |
Re: vreau BMW
Quote:
Sau daca nu, iti recomand clar BMW-ul lu' Sebi.E pe la Bazar. |
de ce preferi penultiumul model? este plin de ele cand si asa ai bani sa iti iei ce ii actual
|
probabil ca in 3 luni anunta omu` daca mai avea nevoie de sfatul tau autoad , fii si tu atent cand postezi nu mai scrie aiurea
|
ce spirit de observatzie ai....nu ar fi mai bine satzi vezi de treburile tale si sa nu mai faci posturi aiurea sa apostrofezi pe toata lumea?
vad ca la fiecare thred ai ceva de comentat....chiar nu e frumos.... |
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- Quote: Originally Posted by lagdryan v6 aproape full din cauza lipsei pielei ,bixenon,clima dubla,scaune incalzite,interior bej,culoare negru,etc etc etc,maine poze pret 33500 euro discutabil si niste poze cu telefonul Attached Thumbnails |
vand bmw rechin e12 an 80 motor 2000 model 520i id messeger loong_vehicle....sincer nu il dadeam dar am nevoie de bani ...acum doua luni il luasem:sad:
|
4 Attachment(s)
[QUOTE=lagdryan v6;949431]asta nu iti placeRe: vand bmw 520d fabricatie2006-20000km
-------------------------------------------------------------------------------- uite pozele |
este frumoasa masina dar anuntul nu mai este de actualitate...am investit banii.. doar de curiozitate ce pret are masina ta?
|
Quote:
|
ma depaseste cu vreo 13000 ;)
|
Quote:
|
Sal Ajute Si Apoi Sai Ia Tot
|
Quote:
|
au mai fost cazuri si or sa mai fie inca ...au sarit repede sa isi ioa super masina si nu au mai avut cu ce sa plateasca
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning