![]() |
VW GOLF III (B.45.WKS)
Salut! Eu sunt WKS
|
Re: VW GOLF III (B.45.WKS)
1 Attachment(s)
Quote:
|
In Service am schimbat:
-bieleta antirului stanga+dreapta; -discuri de frana; -placute de frana; -saboti +cilindu de frana stanga+dreapta; -aripi stanga+dreapta si vopsit; -lichid de frana (dot 4 bid 20L) -butuc usa stanga;[a fost bagata o surubelnita si cum e in Romania... furat una bucata casetofon :))] -geam oglinda stanga; -inlocuit semnalizatoare(aripi stanga+dreapta) din service am iesit pe 28-08-2012:-) |
3 Attachment(s)
Asa aratam inainte sa fiu cetatean roman..pozele nu sunt asa clare ,propietaru mi-a facut poze cu camera de la bricheta :)))))
|
Frumos , tot inainte!!
Bafta |
Quote:
|
Quote:
ON: Îți urez baftă cu ceea ce ți-ai propus cu mașina. |
Salut si bunvenit printre Golfisti.
Cum ai de gand sa devina cel mai tare? In ce sens? Ce planuri ai cu el? Ai destule exemple pe forum, unul chiar sticky aici pe Volkswagen. Mult noroc cu el :) |
Salut tuturor si multumesc de urari ...Momentan am inceput sa desfac tot de pe ea si scot toata rugina ce e pe caroserie ,dupa ce o sa termin cu asta (sper ca intr-o saptmana sa fie gata), iar dupa acest proces o sa ma gandesc ce imbunatatiri ii voi aduce
|
10 Attachment(s)
Momentan asa arata WKS-u
|
O parere contra as avea. Da-i jos pozitia aia albastra si pune-i un alb rece. Se vede mult mai frumos si plus de asta spuneai ca a durat mult inmatricularea. Mai nou politia vaneaza si retine taloane pentru "albastreli". A patit-o un prieten cu DRL albastru si a pierdut doua zile sa isi recupereze talonul. Pune-i alb ca arata mai frumos. Plus ca e cam...naspa ca sa-i zic asa.
|
O parere contra as avea. Da-i jos pozitia aia albastra si pune-i un alb rece. Se vede mult mai frumos si plus de asta spuneai ca a durat mult inmatricularea. Mai nou politia vaneaza si retine taloane pentru "albastreli". A patit-o un prieten cu DRL albastru si a pierdut doua zile sa isi recupereze talonul. Pune-i alb ca arata mai frumos. Plus ca e cam...naspa ca sa-i zic asa.
|
Stiu ca se ia talonu pentru asta, pozitiile le-am avut asa doar pentru cateva zile si pe urma le-am dat jos..
|
Arata frumos, pune-i o prelungire la bara, gasesti la autokarma la 27 lei parca ambele bucati.
|
Arata foarte bine golful :D
O suspensie sport i-ar mai trebui |
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning