![]() |
Dezmembrez e36 1.8IS m42
13 Attachment(s)
Dezmembrez 318is m42.
Colour MAURITIUSBLAU METALLIC (287) - Bara fata m + plasa tip fagure + lip detasabil - praguri m - difuzor tip m pentru bara spate normala - cotiera - interior semipiele fara incalzire, refacut la slatina (pentru cine cunoaste) - stopuri m - jante dezent et 13 toate 4 , cauciucuri iarna dunlop dot 2009 si 2011 butoane incalzire scaune, consola centrala + butoane, Oglinda retrovizoare cu senzor rezervate userului Lulla. Relatii pe forum sau pm. |
Re: Dezmembrez e36 1.8IS m42
salut,ai furtunul de presiune care pleaca din compresorul de clima pana in radiator in fata?Al meu a fost atins de fulia de la compresor se pare si la papat. :p Daca da,cat costa?
|
Masina are clima functionala; momentan nu descompletez sistemul de ac.
|
Quote:
|
Un pret pentru cotiera (cotiera, cal, scrumiere) ?
Mersi |
S-a vandut :
-bara fata + bara spate -praguri -stupuri -lucasuri -scaune + banchete + fete usi + bord -volan + ceasuri -clima toata -grila nari rezervate suspensia + rotile Cu asta cred ca am raspuns unor mesaje private, primite . restul valabile ! |
8 Attachment(s)
Mid 7 butoane cu beep-er incorporat ( nu mai este nevoie de gong) + mufa, fara pixeli inecati.
Motoras trapa. Maneta pilot automat. Difuzoare fata membrana cauciuc nu burete/hartie. Filtre aer pentru modelele fara a/c. |
3 Attachment(s)
Poze cerute :
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ai pm . |
Quote:
|
Au plecat difuzoarele de la picioare catre BMnWA si butoane incalzire scaune, consola centrala + butoane, Oglinda retrovizoare cu senzor catre Lulla.
Pompa sevo + pompa benzina rezervate. Motor + instalatie + cutie + cardan + grup 3,15 open inca valabile. |
S-a vandut si xenonul de pe masina.
|
salut.mai ai plasticu ce acopera radiatoru si difuzoru de aer radiator?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning