![]() |
Jeep pe GPL
Am un prieten care detine un Jeep din 2003 cu motor de 4.7
Nu stiu cine i-a bagat in cap sa-si puna GPL pe masina. I-am explicat ca nu prea este idicat gazul la motoare asa mari dar nu vrea sa ma asculte. Voi ce parere aveti? va functiona normal? Exista cazuri fericite la puterea asta ? |
Re: Jeep pe GPL
Quote:
Am vazut instalatie GPL pe Grand Cherokee,BMW serie 7,Land Rover,A8 de 4.2,Jaguar XKR...si multe alte "vapoare", care functionau perfect. Problema va veni insa din partea GPL-ului din Romania care este de proasta calitate. |
de ce si-a luat cu motor asa mare?presupun ca vroia sa aibe ceva putere nu?mi se pare cea mai mare prostie sa ii puna gaz.cand iti iei o masina cu motorul mare trebuie sa te gandesti si la consum de o data ce ti-ai luat inseamna ca nu te intereseaza consumul.decat sa strici motorul mai bine lasal asa cum a fost din fabrica
|
merge sa iti pui instalatie
dar o instalatie serioasa..nu ce se vinde prin practiker sau mai stiu eu pe unde la 1000 lei .. k seria 7 si celelalte au instalatii de aprox 1000 euro..asa am inteles ca este pretul la una.. |
Quote:
|
Quote:
zicea cnv pe forum k era la o statie gpl din afara si era ditai coada..si era si seria 7 si multe alte masini scumpe pe acolo.. |
mi se pare cea mai mare prostie sa pui pe o masina scumpa gpl chiar idiotii aia care fac asa ceva.daca nu vo sa le consume mult exista si motorina
|
Quote:
Italienii si elvetienii sint fruntasi la numarul masinilor cu GPL.Am un amic ce are statie GPL.Citeva zile am avut treaba in incinta statiei si m-am crucit ce masini am vazut ca alimenteaza.Tipul spune ca a alimentat chiar un Ferrari cu gaz,replica lui fiind ca "toti tzaranii (in sensul rau al cuvintului) au ajuns sa aiba Ferrari". @Seba,o instalatie GPL secventiala de ultima generatie este circa 2000 euro,cea cu 1000 euro fiind cu duza prinsa direct in tubul de aspiratie. Dar evident ca povestim singuri,deoarece initiatorul topicului nu a mai revenit. |
Quote:
thx pt sustinere in discutie ..k uneori am impresia k degeaba vorbesc k tot pe a lor o tin unii *NOTA PT INITIATORII DE TOPIC.. INAINTE SA DATI "SUBMIT" MEGETI MAI JOS LA "ADDITIONAL OPTIONS " , "THREAD SUBSCRIPTION" SI ALEGETI " INSTANT E-MAIL NOTIFICATION" SAU MACAR " DAILY UPDATE " k un update la o saptamana nu e de ajuns |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning