Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Jeep pe GPL (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/37050-jeep-gpl.html)

sorin77 28-03-07 16:46

Jeep pe GPL

Am un prieten care detine un Jeep din 2003 cu motor de 4.7
Nu stiu cine i-a bagat in cap sa-si puna GPL pe masina. I-am explicat ca nu prea este idicat gazul la motoare asa mari dar nu vrea sa ma asculte.

Voi ce parere aveti? va functiona normal? Exista cazuri fericite la puterea asta ?

turbojack 31-03-07 00:54

Re: Jeep pe GPL

Quote:

Originally Posted by sorin77 (Post 822231)
....

Voi ce parere aveti? va functiona normal? Exista cazuri fericite la puterea asta ?

Am vazut instalatie GPL pe Grand Cherokee,BMW serie 7,Land Rover,A8 de 4.2,Jaguar XKR...si multe alte "vapoare", care functionau perfect.
Problema va veni insa din partea GPL-ului din Romania care este de proasta calitate.

Pilif 14-05-07 14:43

de ce si-a luat cu motor asa mare?presupun ca vroia sa aibe ceva putere nu?mi se pare cea mai mare prostie sa ii puna gaz.cand iti iei o masina cu motorul mare trebuie sa te gandesti si la consum de o data ce ti-ai luat inseamna ca nu te intereseaza consumul.decat sa strici motorul mai bine lasal asa cum a fost din fabrica

sebaaa 14-05-07 14:50

merge sa iti pui instalatie
dar o instalatie serioasa..nu ce se vinde prin practiker sau mai stiu eu pe unde la 1000 lei .. k seria 7 si celelalte au instalatii de aprox 1000 euro..asa am inteles ca este pretul la una..

22VIN 14-05-07 20:47

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 825951)
Am vazut instalatie GPL pe Grand Cherokee,BMW serie 7,Land Rover,A8 de 4.2,Jaguar XKR...si multe alte "vapoare", care functionau perfect.
Problema va veni insa din partea GPL-ului din Romania care este de proasta calitate.

a8 xkr serie7 cu gpl:| ce fel de om face asa cevA? unde ai vazut u asa ceva?:| daca ai bani sa dai pe serie 7 sau pe a8 DE CE PT NUMELE LU DUMNEZEU TE MAI ZGARCESTI LA GPL?:|

sebaaa 14-05-07 20:58

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 901200)
a8 xkr serie7 cu gpl:| ce fel de om face asa cevA? unde ai vazut u asa ceva?:| daca ai bani sa dai pe serie 7 sau pe a8 DE CE PT NUMELE LU DUMNEZEU TE MAI ZGARCESTI LA GPL?:|

exista
zicea cnv pe forum k era la o statie gpl din afara si era ditai coada..si era si seria 7 si multe alte masini scumpe pe acolo..

Pilif 14-05-07 21:03

mi se pare cea mai mare prostie sa pui pe o masina scumpa gpl chiar idiotii aia care fac asa ceva.daca nu vo sa le consume mult exista si motorina

turbojack 14-05-07 23:57

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 901200)

Italienii si elvetienii sint fruntasi la numarul masinilor cu GPL.Am un amic ce are statie GPL.Citeva zile am avut treaba in incinta statiei si m-am crucit ce masini am vazut ca alimenteaza.Tipul spune ca a alimentat chiar un Ferrari cu gaz,replica lui fiind ca "toti tzaranii (in sensul rau al cuvintului) au ajuns sa aiba Ferrari".
@Seba,o instalatie GPL secventiala de ultima generatie este circa 2000 euro,cea cu 1000 euro fiind cu duza prinsa direct in tubul de aspiratie.

Dar evident ca povestim singuri,deoarece initiatorul topicului nu a mai revenit.

sebaaa 15-05-07 00:03

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 901634)
Italienii si elvetienii sint fruntasi la numarul masinilor cu GPL.Am un amic ce are statie GPL.Citeva zile am avut treaba in incinta statiei si m-am crucit ce masini am vazut ca alimenteaza.Tipul spune ca a alimentat chiar un Ferrari cu gaz,replica lui fiind ca "toti tzaranii (in sensul rau al cuvintului) au ajuns sa aiba Ferrari".
@Seba,o instalatie GPL secventiala de ultima generatie este circa 2000 euro,cea cu 1000 euro fiind cu duza prinsa direct in tubul de aspiratie.

Dar evident ca povestim singuri,deoarece initiatorul topicului nu a mai revenit.

asa..deci tu erai...stiam eu k e cineva de pe forum cunoscut..dar nu tineam minte;))
thx pt sustinere in discutie ..k uneori am impresia k degeaba vorbesc k tot pe a lor o tin unii
*NOTA PT INITIATORII DE TOPIC.. INAINTE SA DATI "SUBMIT" MEGETI MAI JOS LA "ADDITIONAL OPTIONS " , "THREAD SUBSCRIPTION" SI ALEGETI " INSTANT E-MAIL NOTIFICATION" SAU MACAR " DAILY UPDATE " k un update la o saptamana nu e de ajuns

All times are GMT +2. The time now is 11:25.

- Copyright 2026 4Tuning