![]() |
Juiced 2: Hot Import Nights
1 Attachment(s)
Poate pentru a demonstra ca se poate si mai bine, poate pentru ca eu au fost multimumiti de prima parte sau poate pentru ca un joc slab nu echivaleaza intotdeauna cu un esec in incasari, THQ ne mai tenteaza cu un titlu Juiced, Hot Import Nights.Folosind ingredientele: curse de strada, tuning, skill-uri pentru soferi si, bineinteles, satisfactia castigurilor din pariuri, Juiced 2:HIN merge in continuare pe drumul deschis de NFS: Underground.
P.S.: Nissan Silvia S15, Honda NSX. |
Re: Juiced 2:Hot Import Nights
Cand apare? asta e intrebarea importanta.
|
6 Attachment(s)
Pe 15 Septembrie 2007 este anuntat oficial lansarea jocului.
Juiced 2: Hot Import Nights 'Drift' HD + some pics :arrow: |
Quote:
asteptam si sa speram ca nu va fi un fel de carbon (asteptari mari si rezultal de mai mare ... -shtiti ce vreau sa zic-) |
abia astept sa apara.din pacate maieste mult pana atunci si nu stiu cu ce joc sa imi ocup timpul.juiced 1 a avut si el partile lui bun(din pacate nu prea multe).
|
Quote:
|
Quote:
mie asta mi s-a parut cea mai tare parte a jocului. referitor la control, cu un volan se rezolva totul.. si garantat, daca veti juca cu volan veti ajunge de la o parere "are si el partile lui bune", la " nfs? what's that?" hai, pace, cu ocazia asta am reinstalat si io juicedu sa ma mai joc :) |
mie mi s-a parut o mare tampenie juiced 1.... la fel si SRS ..... sper ca juiced 2 sa concureze macar cu Underground 2 .... ( a fostu unu' din cele mai tari U2 )
|
Juiced 1 si SRS NU au fost tampenii. Au fost niste incercari de a face ceva diferit. Vreau sa pot SPERA ca va fi MULT mai bun decat celalalt care era cam aiurea ( un carlist bun si gata ). Jocul are deja o chestie enervanta ( poate e de vina doar poza ), e flacara aceea IMENSA ! Grafica pare mai buna... O sa vedem noi cum e si cu Juiced la vremea respectiva ...
|
LE ( trecusera deja 5 minute cand mi-am adus aminte :cry: ) : Sa ne rugam la Dumnezeu sa fie si pe PC
|
arata mult mai bine decat primul juiced.. cine stie, poate o sa-l joc si o sa-mi placa.. dar fara volan nu cred ca o sa fac prea multe :(
edit: am fost mai atent la trailer, si am vazut ca nu scrie nimic ca va fi scos si pentru PC, so pray! |
sper sa fie o combinatie intre mecanica de la slrr, miscarile si grafica din mw si carlist din gran turismo.nu cer prea mult nu? :p
|
sper sa nu fie luat in nume de rau ce zic, dar normal ca multora nu le-a placut srs si juiced - doar na - nu mai e controlu' din underground care-l face oricine - au fost printre putinele joace sa se apropie catushi de putin de realitate - au avut control bestial (in special juiced) - si au fost un fel de pegatire pt lfs :twisted:
sa fie 4PC - o sa adaugam la lista pt mos craciun :lol: si mare greseala ar fi sa nu faca un gameplay mai real one more thing - juiced merge pe net ca poate facem toti o cursa mica ;) :?: |
Pe net nu stiu dak merge dar pe retea lam incercat.Mie unu imi plac.Si SRS si Juiced.Ceva diferit fata de Nfs care prinde bine
|
Quote:
Apropos, Cata_TM. Mai stiu un joc care te face sa zici NFS? Whats that. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning