![]() |
tubo pt calibra
de unde pot face rost de un turbo pt calibra? imi spune si mie cineva si cam cit costa.
|
pai ce turbina e stock pe calibra? sau te intereseaza orice turbina?
|
www.google.ro
|
Nu creka o sa gasejti f ujor prin ro...cel putzin prin buc !
Presupun k ai o Calibra Turbo ji tzi sa stricat turbina...daka vrei doar aja, o turbina, sunt sigur k gasim [Da nu jtu kat de ujor e sal faci turbo...motorul aspirat.Adika nu creka renteaza.] Era pe la 2000E 1 [2.0 SFI Turbo] motor+cutie+planetare+ECU...tot tot tot. Cu 2 chipuri carel duceau pe la 280hp... ;) |
Re:
Quote:
Plus de asta nu stiu ce va obositi sa raspundeti la intrebari de genu asta . . . cat costa o turbina pt . . . detalii frate . . .ce motor, ce alea ce alea . . . ce dreaq chiar asa o bataie de joc a ajuns forumul asta . . . Cat ma costa si pe mine o turbina pt. o Mobra ??? |
vrei sa faci mobra sa fuga cu 200 ?
pune-i un ventilator la admisia de aer ca asa am auzit de pe aicia .. e un gen de turbo mai mic :lol: :lol: :lol: :lol: |
Eventual incearca cu un ventilator mare in spatele mobrei. Sau ai putea sa faci un fel de hovercraft :idea:
|
rai sunteti, poate i s-a stricat omului turbina si vrea alta pentru CALIBRA TURBO. ce-i drept, trebuia sa fie mai explicit...
|
Quote:
alooooo...domnu' cu turbo, nu vrei sa dai calibra aia la schimb pe o acura? :shock: :shock: :shock: o da cineva EFTIN SHI BINE....un meseriash de pe site...vezi ca mutasera anuntu' pe la divertisment...shi aia chiar ca e full optionas... sa vezi ce ambreiaj ceramic are :shock: :shock: :shock: un greucean, doi greuceni...j'demii de greuceni.... zmei peste zmei...fara cosanzene.... :roll: :? :roll: |
Quote:
|
topic inchis . . . . total offtopic
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning