Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   tubo pt calibra (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/3703-tubo-pt-calibra.html)

bobocu 17-02-05 13:29

tubo pt calibra

de unde pot face rost de un turbo pt calibra? imi spune si mie cineva si cam cit costa.

200SX 17-02-05 18:32

pai ce turbina e stock pe calibra? sau te intereseaza orice turbina?

aR99bMw 17-02-05 18:38

www.google.ro

[T3m]b3|| 18-02-05 19:13

Nu creka o sa gasejti f ujor prin ro...cel putzin prin buc !
Presupun k ai o Calibra Turbo ji tzi sa stricat turbina...daka vrei doar aja, o turbina, sunt sigur k gasim [Da nu jtu kat de ujor e sal faci turbo...motorul aspirat.Adika nu creka renteaza.]
Era pe la 2000E 1 [2.0 SFI Turbo] motor+cutie+planetare+ECU...tot tot tot. Cu 2 chipuri carel duceau pe la 280hp... ;)

Ford_V6 21-02-05 10:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"[T3m
b3||\"]Nu creka o sa gasejti f ujor prin ro...cel putzin prin buc !
Presupun k ai o Calibra Turbo ji tzi sa stricat turbina...daka vrei doar aja, o turbina, sunt sigur k gasim [Da nu jtu kat de ujor e sal faci turbo...motorul aspirat.Adika nu creka renteaza.]
Era pe la 2000E 1 [2.0 SFI Turbo] motor+cutie+planetare+ECU...tot tot tot. Cu 2 chipuri carel duceau pe la 280hp... ;)

HMMMMM . . . . in afara de limbajul asta de pseudo-ghetto din care nu intelege nimeni nimic macar un cuvant simplu precum \"care-l\" scrie-l dreaq si tu corect.

Plus de asta nu stiu ce va obositi sa raspundeti la intrebari de genu asta . . . cat costa o turbina pt . . . detalii frate . . .ce motor, ce alea ce alea . . . ce dreaq chiar asa o bataie de joc a ajuns forumul asta . . .

Cat ma costa si pe mine o turbina pt. o Mobra ???

DnI 21-02-05 11:28

vrei sa faci mobra sa fuga cu 200 ?
pune-i un ventilator la admisia de aer ca asa am auzit de pe aicia .. e un gen de turbo mai mic :lol: :lol: :lol: :lol:

KaiseR 21-02-05 12:46

Eventual incearca cu un ventilator mare in spatele mobrei. Sau ai putea sa faci un fel de hovercraft :idea:

teddy 21-02-05 12:49

rai sunteti, poate i s-a stricat omului turbina si vrea alta pentru CALIBRA TURBO. ce-i drept, trebuia sa fie mai explicit...

the_mav 21-02-05 15:54

Quote:

de unde pot face rost de un turbo pt calibra? imi spune si mie cineva si cam cit costa.
ntz, ntz, ntz... cat sunt de rai oamenii :twisted: :twisted: :x :wink: ... da' daca s-a adus vorba de hover-mobra, pai atunci de ce nu ii ajutatzi shi pe ei sa-shi faca mashinutza...care este...vere.. :shock:

alooooo...domnu' cu turbo, nu vrei sa dai calibra aia la schimb pe o acura? :shock: :shock: :shock: o da cineva EFTIN SHI BINE....un meseriash de pe site...vezi ca mutasera anuntu' pe la divertisment...shi aia chiar ca e full optionas... sa vezi ce ambreiaj ceramic are :shock: :shock: :shock:

un greucean, doi greuceni...j'demii de greuceni.... zmei peste zmei...fara cosanzene.... :roll: :? :roll:

B 68 VLD 01-03-05 13:04

Quote:

Cu 2 chipuri carel duceau pe la 280hp...
De unde draq 2 chipuri ma?! :lol: Si eu am 4 pe Nubira si zboara decat cu 250km/h pt ca este limitata din cel de-al patrulea. :lol:

Ford_V6 05-03-05 09:44

topic inchis . . . . total offtopic

All times are GMT +2. The time now is 07:58.

- Copyright 2026 4Tuning