![]() |
Vand piese scutere !
Piese pentru yamaha aprilia malaguti mbk motorizare yamaha minareli ! Urmatoarele :
Furca Yamaha aerox se potriveste pe mai multe modele nu curge nu e stramba sau sudata Amortizor Malossi MHR Yamaha aerox minareli -"- Roti Yamaha aerox frane disc cauciucuri noi Variator Malossi Multivar 2000 putin folosit Ambreiaj RMS RACING BLUE REGLABIL doar TESTAT Anbielaj Top performance black edition ( tine seturi foarte mari precum BIG-uri) Set motor RMS Blue racing 70 cc AC Aprindere Minareli modificata usurata volanta Admisie Malossi 70 cc Xenon 4500 k scuter se monteaza in 3 minute la firele farului este slim lus multe alte piese ! Intrebati si v-a raspund ! CER SI OFER SERIOZITATE ! Preturile sunt negociabile dar nu abuzati v-a inteelg dar intelegti-ma si pe mine ! DOAR CU PREDARE PERSONALA ! Trimit in tara doar daca se plateste plata transportului in avans ! dar prefer predare personala pentru a evita problemele de genu mi-a trmis si nu mi-a placut ! Astept "clienti" ! |
Re: Vand piese scutere !
Jigler central pt dellorto de 17.5 mai mare de 80 ai ? Si mai am o intrebare : Ce e aceea centralina ?
|
Nu recomand acest user !
|
Quote:
Bogdane ne cunoastem ? nu ti-a cerut nimeni parerea or sa ma recomande cei care v-or face afaceri cu mine ! P.S: Cred ca am uitat sa specific ca nu trimit inafara decat cu plata transportului in avans ! PREDARE IN BUCURESTI ! |
Quote:
crede-ma ca orice topic vei face....voi scrie ca nu te recomand...pentru ca o data ce ai facut cu mine....o faci si a2a oara....ai noroc ca nu stau in bucuresti |
te astept in bucuresti :oops: ! pana una alta up !
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning