![]() |
Help me Please! Nu stiu deja cum ii...
1 Attachment(s)
Salut , am cautat o gramada de pagini si forumuri si unu prea imi poate spune nimeni ca care ii faza , nu zice ba celalt ca nu.
Am o masina opel astra G alba si vreu so o vopsesc capota. O atasezi imaginea so vedeti cum vreau sa fac. In stil ca si pe poza numai ca nu bej cu negru ci alb cu nergu ar fii. Trebuie sa ma duc la RAR daca vopsesc atat din capota cu negru? Trebuie sa-l omologezi? Sau sa fac ceva hartii? Sau pentru atat nu tre sa fac nimic? Daca ma poate ajuta cineva. Mersi frumos |
Re: Help me Please! Nu stiu deja cum ii...
Daca nu depaseste 30% din suprafata masini nu trebuie.
|
Si ceva acte trebuie? Sau nimic? Sau imi da ala care vopseste? Sau normal cum zici ca daca 30% nu depaseste , ca cum vezi on poza ata vopsesc si eu din masina si eu zic ca ii sub 30% din masina atunci nu-mi face nimic politia? :)
Ori cum mersi de informatie :) |
Si eu vreau sa mi-o asemanator, si cand m-am interesat mi s-a spus ca daca nu depaseste 30% din suprafata nu ai nevoie de nimic.
|
Beton , mersi tare tare frumos :D :drunk:
O sa revin cu pozele cand ii gata masina , sper ca saptamana viitoare imi face :peace: :joy: |
Am si uitat :)
Poze aici : https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/56924-masina-mea-opel-astra-caravan-mrw.html |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning