![]() |
E36 - 325i convertible
30 Attachment(s)
BMW 325i cabrio, automatic din 06.93
Are 55 000 Km, masina tinuta in garaj (nu a vazut ierni). In afara de pachetul M format din bara fata+spate, praguri si stopuri toate celelalte dotari sunt ale masinii, de fabrica. Astfel, masina are: - 4 chei - alarma orginala Bmw - trusa scule completa - bara rigidizare intre amortizoare + X brace - interior piele, recaro, electric, inclazit + cotiera piele - ASC decuplabil - Pilot automat (cu maneta) - Obc 18 butoane + maneta - check control - PDC - senzori parcare spate - sistem audio HIFI 10 boxe cu cd player BMW Bavaria Electronic CD II - sistem aer conditionat pe 2 zone - volan reglabil pe inaltime - decapotare semi-automata - hardtop - cutie automata 3 module(sport/economic/iarna) - motor 2500 cmc, 192 cai putere - 4 geamuri electrice - stropitori parbriz incalzite, daca nu ma insel si manerul usii soferului este incalzit - suspensie sport, fixa Bilstein - jante Motorsport 7,5j cu 8,5j Oe - bara fata M cu lip - bara spate M - praguri M - stopuri M - geam luneta original, prelata in stare impecabila - bandouri M (nu sunt inca puse) - volan M (nu e inca pus) Toate aceste optiuni sunt functionale. O sa revin cu un set de poze mai profi. |
Re: Bmw e36 325i convertible
SUPERBA ! ce sa zic sa ai parte de ea !
lasa-mi un pm daca vrei sa imi zici cu cat ai luat-o si daca ai luat-o din tara sau din afara !! bafta |
aaa , si vezi ca si manerul usii de la pasager are 'incalzire' ;))
|
Mi-a parut rau pentru orele pe care le-ai pierdut si dezamagirile pe care le-ai trait cand ai fost sa vezi atatea masini supra-apreciate/supra-evaluate de pe forum si nu numai,dar a meritat asteptarea...
Ai o masina IMPECABILA (un cuvant denaturat de multi altii) Este o masina a contrastelor,o masina "veche" care se conduce ca o masina noua,fara a-si pierde insa farmecul de a conduce un "old-school" Am avut placerea sa o conduc si pot spune ca m-a facut sa iubesc acest model..E36 :) Multa bafta cu ea....este ceva UNIC in Romania Imi pare insa rau de ceilalti doi proprietari care nu s-au bucurat de ea :)) Sa le fii recunoscator pentru sacrificiu! |
clar asa masina NU se vinde ! in cel mai rau caz o scoti la licitatie :))
|
Tipla!
|
Quote:
|
Quote:
Si eu... Masina asta a stat la naftalina! Bafta cu ea! |
Foarte frumoasa! Nu credeam ca mai exista asemenea masini. Cum zice si 3m asta e masina de tinut mult si bine! Bafta cu ea, e superba!!!
|
Re: E36 - 325i convertible
Este foarte tare ! Sa o stapanesti sanatos!
Mpak-ul chiar o completeaza, merita! Drumuri bune :-) |
SUPERBA e putin spus!!!! sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!
|
NO COMM ! :) Frumos8)
|
s-o stapanesti sanatos!e uimitor de bine pastrata.este ceva cu adevarat rar in zilele noastre(nu numai in Ro).o masina ca asta se vinde in De cu peste 6500E.
|
misto rau jucaria,sa ai grija de ea.
Un 4000 de euro sigur a fost8) |
Multumesc pentru aprecieri.
Nu mai conteaza atat de tare cat am dat pe masina (oricum a fost un pret maricel), cat conteaza ca am gasit ce cautam, o masina ingrijita, fara probleme, cu detaliile la locul lor, cu optiuni functionale, model e36(asta a fost criteriul esential). Nu am tinut neaparat sa fie cabrio, nu am vrut sa fie gri, cu toate astea e fix ce vroiam de la o masina :). |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning