![]() |
Passat B5 1.9TDI(KmiKz Work in Project)
10 Attachment(s)
Salutare, azi m-am decis sa va prezint masina mea !
Am cumparat-o acum un an din Anglia si asa a inceput damblaua:)) ! Ideile au venit treptat , asa ca ne-am apucat de treaba impreuna cu, Colegii Damblagi (Gode, Dixxi, etc.) am inceput la plastice si lipituri : Rama consola centrala 2din ca na... era nevoie cd changer, cd player si casetofon , toate OEM ca se poarta! Dupa care au urmat manere usi , scrumiera , si ornament de la pahar , metalice ca sa fie in ton cu rama 2din. Volan piele in trei spite Evacuare inox cap coada fara toba de mijloc Folie omologata 60 % full Sistem sonorizare cu putin(mai mult) bass : Pioneer Champion , Statie MC HAMMER , condensator MC HAMMER vreo 400 RNS (cele 4 boxe stock schimbate deoarece s-au spart) Polish faruri + xenon scurta(urmeaza lupe cu sticla clara) Triple ajustate in nuanta ;) A mai urmat un set de arcuri sport H&R Am plecat si pe la Bucuresti dupa jante de Mercedes pe 18" Usor a venit si chromul de b5,5 la geamuri pus ca la carte ! .................................................. ........................... Ma gandesc la noi achizitiii si modificari O sa vina si interiorul de piele dar momentan nu gasesc pe placul meu (la bani :)) ) Restul va las pe voi sa observati |
Re: Passat B5 1.9TDI(KmiKz Work in Project)
4 Attachment(s)
Urmatoarele
|
Pe aeroport si voi ca baietii ! uite cum sunt eu primu pe pagina asta :))
|
foarte frumos. :)
un singur minus... volanul pe partea gresita. |
:)))damblaua lui
|
Quote:
|
chiar ca pasiune nepoate ;)
|
1 Attachment(s)
o poza ...asa pe vreme ploioasa!
|
Bafta cu masina omule ! live se vede mai bine decat in poze
Ps : de la mine ai luat jantele ... se le porti cu placere |
Cum se gaseste om cu om si intr-o tara dar intr-un oras :)))) Salutare!
|
Quote:
|
Quote:
La jante m-am apucat sa le polishez buzele ...sa vedem sap asta poate le arunc si o vopsea noua!...aveam in plan sa le dau ,dar nu gasesc nimic interesant ...:( |
Quote:
|
Foarte bine arata Passat'ul tau cu jantele acelea! Multi km cu ea fara nicio problema!
|
Quote:
sper sa dea bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning