Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   MTX (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/369437-mtx.html)

casianoros 06-04-13 22:14

MTX

Vreau sa imi achizitionez aces subwoffer , dupa mine mai degraba asta decat unul de la Altex Pe nume Boxxer ( ceva noname ) , eu optez pentru acest Mtx
ce parere aveti , am nevoie de kit de instalare pt el ??? asa ca si pentru un Sub passiv cu amplif extern ? Ajutor !! ( Peugeot 406 limousine )

MTx rt8pt

zaharia10 06-04-13 23:31

Re: MTX

E destul de bun are amplificatorul incorporat daca ai player stock si nu are intrare de sub iti trebuie adaptor hi low pentru a lega subul la boxele spate.

zaharia10 06-04-13 23:32

Cred ca iti trebuie ceva mai puternic fiind berlina oricum fata de alte prostii e foarte bun in banii lui

casianoros 07-04-13 19:38

1 Attachment(s)
Am un Provision dar are iesire de subwoofer rca :D deci eu zic ca e ok , doar ca legatura de la mtx trebuie sa o fac cu alimentare de la baterie + minusul undeva pozitionate pe carosierie ?? in rest conectez boxa si gata ? am o schema aici !

Tatal meu crede ca trebuie ceva invertor intre subwoofer si baterie pentru putere este nevoie de asa ceva , intradevar am mai vazut si eu ceva tuburi de genu ala dar nush ce is si ce trebuie eu zic ca daca o fac dupa schema asta e ok
Orcum difuzorul e de 120w rms si max 300 deci eu zic ca nu o sa conuma asa bateria e la un nivel mediu :) indeajuns . Ce zici ?

casianoros 08-04-13 17:27

Tocmai am dat comanda pe net :) Are si remote controller :D

casianoros 10-04-13 12:07

Ps nu are remote controller dar e transport gratuit , azi dupamasa imi ajunge acasa is curios , urmeaza sa modifit portierele pentru un sunet clar fora vibrati :D dar asta in alta sectiune o sa apara ( in principiu uitativa la masina mea peugeot ) am acolo un topic al meu al masini mele :D puteti urmari acolo evolutia , Ms de sfat !

casianoros 23-04-13 21:40

8 Attachment(s)
Am montat mtx-ul , sunt multumit de performanta lui , sbarnaie un pic porbagaju si numarul dar nu tare , in schimb in masina se aude brutal , intradevar este limitat din cauza diagonalei de 20cm dar in schimb suna foarte foarte clar si bine , mentionez sa spun ca am pus cabluri sinusline originale germane de la un prieten ff bun , la alimentare si rca si tot e facut asa ca la carte :D:D . ( am sa pun video ) dupa ce termin toata instalatia audio :) mai am de antifonat usile :D:D

M_G_M 23-04-13 21:48

Felicitari, ma bucur de " entuziasmul tau".
Dar cum ramane cu diagonala unui cerc? ma tot chinui sa-i gasesc 2 colturi si nu dau de ele:???:

dan_tripon91 24-04-13 00:51

Quote:

Originally Posted by M_G_M (Post 5449806)
Felicitari, ma bucur de " entuziasmul tau".
Dar cum ramane cu diagonala unui cerc? ma tot chinui sa-i gasesc 2 colturi si nu dau de ele:???:

:)) asta da.apropo in legatura cu subwooferul cum e?vrea un prieten sa isi ia ...ii trebuie doar sa sune cat de cat si sa nu dea nici multi bani....merita banii?

suvi_xxx 24-04-13 01:55

daca asta i se pare brutal la 120 db, ma intreb oare cum o sa i se para la 140+? :twisted:

dan_tripon91 24-04-13 11:54

Quote:

Originally Posted by suvi_xxx (Post 5449973)
daca asta i se pare brutal la 120 db, ma intreb oare cum o sa i se para la 140+? :twisted:

e vorba de 120 w nu de 120 DB:)

bogdan2009b 24-04-13 22:50

eu am avut mtx rt12pt 150w rms, se auzea f bine si clar. lam masurat la un concurs spl si a scos scorul de 127,4 db. destul de bine pt un subwoofer de categoria lui. recomand!

casianoros 28-04-13 07:49

am sa fac un video HD , cand e gata masina ... inca mai am de lucru pe ea :)

casianoros 26-05-13 22:14

11 Attachment(s)
Nu am postat de mult , dar e instalat tot sistemul audio si vreau sa il prezint acum si aici , suna bine de tot am montat asa ca la carte , cu ajutorul unui prieten si + inca unui prieten de la care am primit cablurile Multumesc acum aici Mersi Gaby , le-am legat si suna chiar bine . ( momentan numa poze , o sa fie si vide => sper cat de curand ):lol::lol::lol:
PS: Am 18 ani si sunt mandru de munca mea , din moment ce toti tineri de varsta mea umbla in cluburi si sparg bani pe bautura :D

casianoros 17-07-13 17:45

1 Attachment(s)
Imi cer scuze de zbarnait e deoarece volumul e sus si e tare muzica , in realitate nu zbarnaie deloc . Sunt multumit de muzica care am realizato :D singur si cu ajutorul unor prieteni . Pe cunostinte propri . Eu zic ca am facut o treaba buna .8) Sper sa va placa pe viitor am sa mai aduc si alte videoclipuri Exclusiv unu cu masina , Daca vreti sa vedeti si sa urmariti evolutia masini o puteti gasi aici : https://forum.4tuning.ro/122-masina-m...hdi-110hp.html

- Masina mea Peugeot => Proectul meu peugeot 406 2.0HDI 110hp

Va multumesc pentru ajutor , Si la urmatoare achizitionare a unui sub. Voi lua unu mai mare de minim 300-400w . :D Dar asta va depinde de gabaritul masini . Posibil pe viitor sa fac o sonorizare intr-un Jeep Grand Cherokee ( Cu un tub de bass de la MTX de 1000w dar asta depinde de buget ) Si de timp si muca multa .

All times are GMT +2. The time now is 12:23.

- Copyright 2026 4Tuning