![]() |
E36 - 2.8 Dublu Vanos
6 Attachment(s)
Salut la toata lumea ! ! ! ...
m-am tot gandit daca sa-mi prezint masina sau nu.....pana la urma am zis hai sa o pun :) ..nu strica niste critici sau idei in plus... Fosta masina: golf 2 vr6 la care am tinut foarte mult...dar din pacate nu are tractiunea unde trebuie...asa ca am trecut la e36.... 8) cu toate ca as fi preferat un e30... asa pe scurt : masina este un coupe din 94.. motorul m52tub28 Dublu vanos ( pus de pe e39 )... trage foarte bine ! la tabla se prezinta foarte foarte bine !... am luat-o cu jante Borbet A (8.5J fata 10j spate) ...pe urma am pus altele Brock b1 (8.5J fata 10j spate)... Dotari nu are prea multe : geamuri electrice,trapa electrica,oglinzi electrice incalzire (M3) ,proiectoare, scaune piele recaro + incalzite...OBC mic... cateva poze ....revin cu mai multe detalii :) |
Re: Bmw e36 2.8 Dublu Vanos
Hai sa fiu eu primu care iti ureaza bafta cu masina .
Este foarte frumoasa , motor puternic , jante frumoase si aspect frumos . iti doresc sa te bucur pe deplin de ea si sa citesc tot mai multe pagini cu noutati si aventuri . Te salut |
Re: E36 - 2.8 Dublu Vanos
mersi...:) din pacate am trecut prin cateva aventuri cu masina asta...o sa prezint treptat :) ..
|
Salut , arata foarte bine masina si motoru e pe masura , succes cu ea
|
o masina frumoasa si ingrijita,care sta f bn la capitolul aspect si performanta.
planuri de viitor,cv? :D |
6 Attachment(s)
Mersi la toata lumea ! :)
de cand am masina..am mai schimbat cate una-alta.... Jantele,parbriz nou,ulei,directie noua + geometrie,bara noua M,stopuri M |
f frumoasa pisica ta,sa ai parte de ea !
o stiu de cativa ani, de prin oras.Cand a plecat de aici ,cred ca inca avea borbet type a ! |
cu ce ai facut toata partea de sus portocalie la stopuri?
|
Quote:
|
da cum zice mareo....am luat-o cu stopurile vopsite..si apoi s-au decolorat spre portocaliu...am dat jos stopurile ca am pus de M ...
|
cati proprietari a avut masina asta in Timisoara ?:lol:
|
100 ........
|
Quote:
Bafta cu ea in continuare. |
mersi mersi :)) ..chiar e nemuritoare....
|
cum se prezinta motorul fata de un 2.8 vanos?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning