![]() |
CUMPAR MASINI
CUMPAR orice masina, inmatriculata-neinmatriculata, in stare de functionare-nefunctionare, orice an de fabricatie.
Daca aveti intradevar ceva de vanzare sunati: 0721 178 851 - TONI |
cat dai pe o mazda 626 din '86? motor de 2,0,125 cp...5 usi..bine intretinuta...are totu electric pe ea(geamuri,oglinzi,trapa,si alte prostii)...discuri fata/spate (parca si ventilate pe fata)....
|
cat dai pe o nova .... 97 .... stare buna de functionare 1.6 65CP (uni zic ca are 75 aku nus cati are! )
|
Quote:
|
Re:
Quote:
Frate cine va cumpara voua ciudateniile astea de dacii cu 70 cai motoare 1,6 si asa mai departe... banuiesc ca vreti si bani >1000 de Euro ca sunt \"tunate\". oamenii cauta sa mearga la consum si voi ce ofertati ? :lol: :lol: :lol: oricum multumesc de oferta, dar puneti si voi un pret. |
Quote:
|
Man deci masia nu e tunata asa e din fabrica .... are motor de 1.6 si nu stiam eu cati cp are la motor nu e umblat ca sa zici ca e tunat (ma rg e schimbata bateria :P bujiile ;) ) nu prea intelg ce ai vrut tu sa zici ca e \"tunata\"
|
\"tunata\" la modul ca este umblat pe la motor pt. mai multi cai putere. ok?
zi un pret |
olcit vrei?
|
Vand Vw Golf 1,9 TDI.
Masina are chip tuning,evacuare Remus,Filtru de aer sport. Interior Momo,exterior Rieger,jante Azev pe 15\". Aveti poze mai jos daca va intereseaza. Ultimul pret- 6000 euro sau combinatii. POzele: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4372 Telefon 0723781296 |
Pei zi tu pretu ... eu pot sa`ti cer 3000 de euro pe ea ;) tu zi cat ai fi dispus sa dai pe ea:)
|
Re:
Quote:
si cumpara si oltcituri. |
Golf tunning, exista talon la masina? cred ca da, atunci uita-te la putere si trece-o, e mai simplu zic eu.
|
aveti masini pentru dezmembrari????
dacii, oltcituri si orice altceva???? |
golf 2 '90 2usi stare impecabila recent adus numeree expirate 500negociabil usor euro :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning