![]() |
Cine Merge In Intampinarea Oradenilor Joi Dimineatza
AM FACUT ACEST TOPIC PENTRU A VEDEA CINE MERGE JOI DIMINEATZA IN VEDEREA INTAMPINARII ORADENILOR AM VORBIT SI CU CRISTI--"GAJU" ASTAZI SI VREM SA STIM DACA MAI ARE ROST SA TREACA PRIN PLOIESTI SAU SA O IA PE CENTURA
VA ROG SA POSTATI URGENT K SA STIU CE LE VOI COMUNICA ORADENILOR CARE VINE ESTE RUGAT SA MA CONTACTEZE LA NUMERELE 0728.807.924 SAU 0726.306.764 ID DE MESSENGER: insomnia_squad |
Re: Cine Merge In Intampinarea Oradenilor Joi Dimineatza
pai zi si tu cam pe la ce ora se intampla asta.....
|
Quote:
in jurul orei 6 dimineatza am vorbit q cristi si il voi suna pe la ora 5 sa vedem locul unde se afla |
esti nebun mey nesomn :D
am vorbit si eu despre "popasul" aici la Ploiesti. ora e cam aiurea ... restu ce ziceti ? :???: |
pai Nesomn nu are somn !
|
as merge...nush...vdm...dak am cu cine sa ajung ...depinde de ora si de locatie unde or sa vina:D
|
Quote:
o sa fie la fel k anu trecut mergem ii luam de la paralela 45 sau de unde i-am luat data trecuta si mergem ori la hipodrom sau undeva sa bea sa manance ceva |
si yo merg pe jos pana la paralela si pana la hipodrom..la asta ma refeream..dak am cu cine sa merg..si produc neshte lei...vin klar..
nu stau la discutii |
Quote:
pe mine ma intereseaza dintre cei q masini care merg |
pai astai fara masini nu conteaza ? ha ? puterea stelutei ..... :mrgreen:
|
lol...steluta ...asha e mha...dar pm...vrei sa iau taxi`u ...sa`i zic lu` ala...frate...du`ma pana la paralela...ashtept akolo cine shtie kt...(si e scumpa stationarea si mult tarifu in afara orashului)..dupa kre hai la hipodrom...:)...
e in cursu` sapt..si multi sunt la munk:(...asta e nasol....bmw`e30...dak aflii ceva...zi`mi si mie... |
Quote:
da man te anunt dak e sa nu mearga nimeni eu o sa vb q tata dak e sa ma duc q el k nu e nici o problema.... plm e deschis la hipodrom la 6 knd o fii sa vina ei? sau ii ducem la hotel central?ce ziceti?? |
park e prea devreme....nush ce sa zic...e matinal pt orice restaurant..nush dak o sa gaseask pe undeva deschis...
le pregatim noi neshte sandwishuri:?:) |
Quote:
ora asta ... uhhh :x |
Lasati frate oamenii in pace, la ora aia n-avem unde sa-i ducem pentru nici un popas. In cel mai bun caz, desi nici acolo nu cred ca e deschis, ar trebui dusi in Petrom-ul de la km 6 ca ala are si restaurant, insa, repet, nu cred ca acolo este deschis la ora aia.
Asa ca, cel mai bine ar fi sa-si vada oamenii de treaba lor si sa manance in alta parte. O fi buna ciorba la Ploiesti, dar la ora aia nu te serveste nimeni. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning