![]() |
salutare
am o mazda rx7 din 82..arata bine dar asi vrea so modific..sai trag o vopsea rosie adevarata;) bari fata,spat,eleron,praguri....nu prea mult ca strica...dar nu prea stiu pe cineva care se pricepe in adevaratul sens al cuvitului tuning!!!eu nu asi da o mazda rx7 nici pe una din ziua de azi chear daca e ia mai batrina..intoarce lumea capul dupa ea...mai ales fetele;) asi dori niste sfaturi unde asi putea so modific...????ast sugesti.va multumesc
|
Re: mazda rx7
[QUOTE=ciprian20;818605]am o mazda rx7 din 82..
Salut!Ai motor original pe ea?Si daca ai,de care (12a,13b)...Spune-mi si mie daca ai pe cineva cu piese pt ea?Sau daca stii pe cineva care aduce piese SH.SORIN 0744 334 789 (da un BEEP) |
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=36392
Check this out.... spuneti-mi ce doriti pt masinile voastre... Cheers ! |
te inteleg,dar eu am una din 82 din prima generatie cu motor de 323.Ea avea in dotare motorul 12a sau13 b.Daca afli ceva zi-mi si mie.Multam!
|
Quote:
Pm Tengu, el cred ca poate sa te ajute cu ceva piese, eventual un motor.. |
tengu sia deschis si magazin de piese si poti lua cu incredere de la el ...eu miam luat motor..
|
Buna!Sorin sunt.Am luat un rx7 din 1985 prima generatie cu motor 12A si am probleme cu compresia.Spune-mi si mie unde se afla acest magazin,sau de unde imi pot cumpara un motor in stare buna sau segmenti noi.Te rog mult!NR meu este 0744334789
|
Re: salutare
Quote:
|
Daca vrei un rebuild la motor stoc sau pentru tuning cauta-ma pe mess: vuf_rx8
|
Buna baieti am si eu un Rx7 prima generatie motor original12A si daca ma puteti ajuta unde aflu un magazin de piese pt ea?
|
buna baieti daca vreti sa vindeti rx 7 le cumpar eu,ofer maxim 750euro fara motor doar daca e original
|
mai ai masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning